Vega_2x Picopat Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 33 dakika önce #1 AKKO MONSGEEK FUN60 Max Nebulae Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr Aklımdaki klavye bu boyut olarak aynı olduğu sürece başka klavyelere açığım.
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Nebulae Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr Aklımdaki klavye bu boyut olarak aynı olduğu sürece başka klavyelere açığım.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.801 Makaleler 3 Çözümler 25 28 dakika önce #2 Vega_2x dedi: AKKO MONSGEEK FUN60 Max Nebulae Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr Aklımdaki klavye bu boyut olarak aynı olduğu sürece başka klavyelere açığım. Genişletmek için tıkla... Chilkey ND65 Alüminyum Mekanik Klavye şu an kaçırma derim o klavye alınmaz manyetik şart mı?
Vega_2x dedi: AKKO MONSGEEK FUN60 Max Nebulae Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr Aklımdaki klavye bu boyut olarak aynı olduğu sürece başka klavyelere açığım. Genişletmek için tıkla... Chilkey ND65 Alüminyum Mekanik Klavye şu an kaçırma derim o klavye alınmaz manyetik şart mı?
brekay01 Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 dakika önce #3 Vega_2x dedi: AKKO MONSGEEK FUN60 Max Nebulae Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr Aklımdaki klavye bu boyut olarak aynı olduğu sürece başka klavyelere açığım. Genişletmek için tıkla... Fun60 Pro’dan geçtim ses olarak çok daha güzel tasarımını beğendiğim için almıştım forumda da öneriyolardı ben de memnunum şu ana kadar MCHOSE Ace68 Air Snow White Gaming Klavye Ace 68 Air, gerçek bir 8000Hz yoklama hızı ve 128K tarama hızı sunarak ultra düşük 0,1 ms gecikme süresi sağlar. www.gaming.gen.tr
Vega_2x dedi: AKKO MONSGEEK FUN60 Max Nebulae Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr Aklımdaki klavye bu boyut olarak aynı olduğu sürece başka klavyelere açığım. Genişletmek için tıkla... Fun60 Pro’dan geçtim ses olarak çok daha güzel tasarımını beğendiğim için almıştım forumda da öneriyolardı ben de memnunum şu ana kadar MCHOSE Ace68 Air Snow White Gaming Klavye Ace 68 Air, gerçek bir 8000Hz yoklama hızı ve 128K tarama hızı sunarak ultra düşük 0,1 ms gecikme süresi sağlar. www.gaming.gen.tr
Vega_2x Picopat Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 dakika önce #4 Mantar09 dedi: Chilkey ND65 Alüminyum Mekanik Klavye şu an kaçırma derim o klavye alınmaz manyetik şart mı? Genişletmek için tıkla... zorunlu değil bir kaç seçenek belirsin diye kafamda brekay01 dedi: Fun60 Pro’dan geçtim ses olarak çok daha güzel tasarımını beğendiğim için almıştım forumda da öneriyolardı ben de memnunum şu ana kadar MCHOSE Ace68 Air Snow White Gaming Klavye Ace 68 Air, gerçek bir 8000Hz yoklama hızı ve 128K tarama hızı sunarak ultra düşük 0,1 ms gecikme süresi sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... siyah versiyonu yokmudur acaba ?
Mantar09 dedi: Chilkey ND65 Alüminyum Mekanik Klavye şu an kaçırma derim o klavye alınmaz manyetik şart mı? Genişletmek için tıkla... zorunlu değil bir kaç seçenek belirsin diye kafamda brekay01 dedi: Fun60 Pro’dan geçtim ses olarak çok daha güzel tasarımını beğendiğim için almıştım forumda da öneriyolardı ben de memnunum şu ana kadar MCHOSE Ace68 Air Snow White Gaming Klavye Ace 68 Air, gerçek bir 8000Hz yoklama hızı ve 128K tarama hızı sunarak ultra düşük 0,1 ms gecikme süresi sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... siyah versiyonu yokmudur acaba ?
Mando9098 Kilopat İndirim Avcısı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 4.006 Makaleler 14 Çözümler 48 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker/Fotoğrafçı 17 dakika önce #5 AKKO 5075B Plus Air RGB Kablosuz Hotswap Mac Uyumlu Mekanik Gaming Klavye 5075B Plus Air, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir. www.gaming.gen.tr MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A) MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir. www.gaming.gen.tr Bu arada daha önce %60 klavye kullanmadıysanız kullanmayın. Aşırı kısıtlayıcı oluyor. Bizzat kullandım ve illallah ettim. En iyisi %75 modelleri.
AKKO 5075B Plus Air RGB Kablosuz Hotswap Mac Uyumlu Mekanik Gaming Klavye 5075B Plus Air, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir. www.gaming.gen.tr MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A) MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir. www.gaming.gen.tr Bu arada daha önce %60 klavye kullanmadıysanız kullanmayın. Aşırı kısıtlayıcı oluyor. Bizzat kullandım ve illallah ettim. En iyisi %75 modelleri.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.801 Makaleler 3 Çözümler 25 12 dakika önce #6 Vega_2x dedi: Zorunlu değil birkaç seçenek belirsin diye kafamda. Siyah versiyonu yok mudur acaba? Genişletmek için tıkla... ND65 öneririm o zaman fiyatına göre çok iyi klavye.
Vega_2x dedi: Zorunlu değil birkaç seçenek belirsin diye kafamda. Siyah versiyonu yok mudur acaba? Genişletmek için tıkla... ND65 öneririm o zaman fiyatına göre çok iyi klavye.
Vega_2x Picopat Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 dakika önce #7 Mantar09 dedi: ND65 öneririm o zaman fiyatına göre çok iyi klavye. Genişletmek için tıkla... Bütçemi aşıyor maalesef yani en fazla 200 TL daha ekliyebilirim.
Mantar09 dedi: ND65 öneririm o zaman fiyatına göre çok iyi klavye. Genişletmek için tıkla... Bütçemi aşıyor maalesef yani en fazla 200 TL daha ekliyebilirim.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.801 Makaleler 3 Çözümler 25 1 dakika önce #8 Vega_2x dedi: Bütçemi aşıyor maalesef yani en fazla 200 TL daha ekliyebilirim. Genişletmek için tıkla... Az önce indirimde idi daha bitmiş maalesef.
Vega_2x dedi: Bütçemi aşıyor maalesef yani en fazla 200 TL daha ekliyebilirim. Genişletmek için tıkla... Az önce indirimde idi daha bitmiş maalesef.