Öncelikle merhaba,
Şu an kullandığım klavyede sorun yaşadığım için en fazla 3500 TL civarında yeni klavye aramaktayım. Özellik bakımından çok bir beklentim yok sadece %100 dizilimli olması önemli benim için.
www.teknostore.com
wraithesports.com
www.trendyol.com
Yukarıdaki;
Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Şu an kullandığım klavyede sorun yaşadığım için en fazla 3500 TL civarında yeni klavye aramaktayım. Özellik bakımından çok bir beklentim yok sadece %100 dizilimli olması önemli benim için.
Aula F108 Pro Ekranlı Mekanik Klavye Reaper Switch RGB Hot Swap 8000mAh Makrolu Oyuncu Klavyesi Siyah Manyetik Oyuncu Klavyeler Aula
Aula F108 Pro Ekranlı Mekanik Klavye Reaper Switch RGB Hot Swap 8000mAh Makrolu Oyuncu Klavyesi Siyah Manyetik Oyuncu Klavyeler Aula F108 Pro, ekranlı mekanik klavye kategorisinde öne çıkan full size mekanik klavye olarak oyuncu klavyesi dünyasında devrim yaratıyor. 8000mAH batarya kapasitesi ve 3 M
YUNZII YZ98 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
logitech G512 Lingtsync Carbon Mekanik Gaming (Oyuncu) Klavye -920-009353 - Fiyatı, Yorumları
G512 Lingtsync Carbon Mekanik Gaming (Oyuncu) Klavye -920-009353 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Yukarıdaki;
- Aula F108 Pro.
- Yunzıı yz98.
- Logitech G512 Carbon.
Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.