3500 TL'ye laptop

fb li

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Arkadaşlar bilgisayar mühendisliği 1.sınıf öğrencisyim, 3500 tl bütçem var ve laptop alacağm, önerebileceğiniz laptop var mıdır? Ve alacağım laptopta hangi donanımların iyi olması gerekir(bilgisayar mühendisliği dersleri için)

Öncelikle derste hangi programları kullanıyorsunuz?

Yorumunuz için sağolun, peki Monster Tulpar T5 V4.1 modeli için ne dersiniz bi fikrinz varmıdır?

Ben o bütçeye msi alınması taraftarıyım. Bu arada siz bilgisayar mühendisliği diyince ben de ekran kartı çok iyi olmayan bir bilgisayar önerdim. Ama gamingbook istiyorsanız. Tulpar T5 V4.1 i alabilirsiniz.

Haklısınız bende başta belirtmedim kusura bakmayın, benim önceliğim bölüme ve işime uygun sonra, zevklerime uygun bi laptop almak :) ileride büyük ihtimalle grafik işleriylede uğraşabilirim bu yüzden ekran kartıda gerekecek gibi duruyo, Monster'ın iincelemesini bulabilirsem ona bakıp öyle karar verecğim
Not:MSI ların tasarımı ve donanımı çok güzel fakat benim aradğım fiyata gtx900 seri yok :(

Msi biraz pahalı. O yüzden 3500 e 870M bile bulunamıyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı