Arkadaşlar bilgisayar mühendisliği 1.sınıf öğrencisyim, 3500 tl bütçem var ve laptop alacağm, önerebileceğiniz laptop var mıdır? Ve alacağım laptopta hangi donanımların iyi olması gerekir(bilgisayar mühendisliği dersleri için)
başta söylediğim gibi 1.sınıfm şuan C++ var, ileride java, Visiual Studio, gibi programlar olacakmış daha ne tür programlar olacak bilmiyorum :|beni uzun bi süre götürecek laptop lazm
Ben o bütçeye msi alınması taraftarıyım. Bu arada siz bilgisayar mühendisliği diyince ben de ekran kartı çok iyi olmayan bir bilgisayar önerdim. Ama gamingbook istiyorsanız. Tulpar T5 V4.1 i alabilirsiniz.
Haklısınız bende başta belirtmedim kusura bakmayın, benim önceliğim bölüme ve işime uygun sonra, zevklerime uygun bi laptop almak ileride büyük ihtimalle grafik işleriylede uğraşabilirim bu yüzden ekran kartıda gerekecek gibi duruyo, Monster'ın iincelemesini bulabilirsem ona bakıp öyle karar verecğim
Not:MSI ların tasarımı ve donanımı çok güzel fakat benim aradğım fiyata gtx900 seri yok