mettozbey Hectopat Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 187 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi Dün 21:22 #1 Yurttaki bilgisayarım Mac memlekette Windows var. Mac için uyumlu 3000-3500 civarı bir mekanik klavye arıyorum. Özellikle beyaz renk.
Yurttaki bilgisayarım Mac memlekette Windows var. Mac için uyumlu 3000-3500 civarı bir mekanik klavye arıyorum. Özellikle beyaz renk.
N nyanko sensei Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:27 #2 Ben F87 Pro aldım beyaz-buz mavili daha bugün geldi macbookla kullanıyorum sorun yok hocam. BT üzerinden eşleştirdim deneyimim gayet olumlu şuan. Muhtemelen sen o fiyata aliminyum falan alırsın herhalde
Ben F87 Pro aldım beyaz-buz mavili daha bugün geldi macbookla kullanıyorum sorun yok hocam. BT üzerinden eşleştirdim deneyimim gayet olumlu şuan. Muhtemelen sen o fiyata aliminyum falan alırsın herhalde
mettozbey Hectopat Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 187 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi Dün 21:32 #3 nyanko sensei dedi: Ben F87 Pro aldım beyaz-buz mavili daha bugün geldi macbookla kullanıyorum sorun yok hocam. BT üzerinden eşleştirdim deneyimim gayet olumlu şuan. Muhtemelen sen o fiyata aliminyum falan alırsın herhalde Genişletmek için tıkla... Attack shark k85 sipariş verdim 3.500tl ye ancak daha iyi seçenek çıkması durumunda iptal etmeyi düşünüyorum.
nyanko sensei dedi: Ben F87 Pro aldım beyaz-buz mavili daha bugün geldi macbookla kullanıyorum sorun yok hocam. BT üzerinden eşleştirdim deneyimim gayet olumlu şuan. Muhtemelen sen o fiyata aliminyum falan alırsın herhalde Genişletmek için tıkla... Attack shark k85 sipariş verdim 3.500tl ye ancak daha iyi seçenek çıkması durumunda iptal etmeyi düşünüyorum.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 7.316 Makaleler 4 Çözümler 26 Dün 21:35 #4 mettozbey dedi: Attack Shark K85 sipariş verdim 3.500TL'ye ancak daha iyi seçenek çıkması durumunda iptal etmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... AKKO 5075B Plus Air RGB Kablosuz Hotswap Mac Uyumlu Mekanik Gaming Klavye bunu öneririm onun yerine düzen olarak da senin için daha iyi olur.
mettozbey dedi: Attack Shark K85 sipariş verdim 3.500TL'ye ancak daha iyi seçenek çıkması durumunda iptal etmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... AKKO 5075B Plus Air RGB Kablosuz Hotswap Mac Uyumlu Mekanik Gaming Klavye bunu öneririm onun yerine düzen olarak da senin için daha iyi olur.
mettozbey Hectopat Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 187 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi Dün 21:36 #5 Mantar09 dedi: AKKO 5075B Plus Air RGB Kablosuz Hotswap Mac Uyumlu Mekanik Gaming Klavye bunu öneririm onun yerine düzen olarak da senin için daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Windows ile tam performans çalışır değil mi?
Mantar09 dedi: AKKO 5075B Plus Air RGB Kablosuz Hotswap Mac Uyumlu Mekanik Gaming Klavye bunu öneririm onun yerine düzen olarak da senin için daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Windows ile tam performans çalışır değil mi?
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 7.316 Makaleler 4 Çözümler 26 Dün 21:37 #6 mettozbey dedi: Windows ile tam performans çalışır değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hem Mac hem de Windows desteği var.
mettozbey dedi: Windows ile tam performans çalışır değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hem Mac hem de Windows desteği var.
N nyanko sensei Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:37 #7 mettozbey dedi: Attack shark k85 sipariş verdim 3.500tl ye ancak daha iyi seçenek çıkması durumunda iptal etmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de cok karar değiştirdim hocam bütçe sıkıntım yoktu ama ilk mekanik klavyem olacağı için çokta pahalı almadım. Ses cok önemli benim için mutlaka sesini dinle bence
mettozbey dedi: Attack shark k85 sipariş verdim 3.500tl ye ancak daha iyi seçenek çıkması durumunda iptal etmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de cok karar değiştirdim hocam bütçe sıkıntım yoktu ama ilk mekanik klavyem olacağı için çokta pahalı almadım. Ses cok önemli benim için mutlaka sesini dinle bence
mettozbey Hectopat Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 187 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi Dün 21:40 #8 Mantar09 dedi: Evet hem Mac hem de Windows desteği var. Genişletmek için tıkla... link bu klavye ile bir farkı var mı acaba?
Mantar09 dedi: Evet hem Mac hem de Windows desteği var. Genişletmek için tıkla... link bu klavye ile bir farkı var mı acaba?
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 7.316 Makaleler 4 Çözümler 26 Dün 21:43 #9 mettozbey dedi: link bu klavye ile bir farkı var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Keycaps ve switch farkı var onun dışında fark yok.
mettozbey dedi: link bu klavye ile bir farkı var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Keycaps ve switch farkı var onun dışında fark yok.