Arkadaşlar iyi günler, en çok sesli konuşma için kullanacağım ama diğer kullanımlar içinde (ses/ vokal/ enstrüman kaydı, yayıncılık vb.) elverişli olan ve iyi performans verebilecek bir mikrofon arıyorum. Bütçem en fazla 3500TL, ona da aşırı zorlamam gerekiyor. Gözüme aşağıdaki modeller çarptı:
Gözüme çarpan modeller bunlar, bu modeller hakkında fikirlerinizi almak istedim.
Son bir ekleme yapayım, unuttum: Mutlaka bu beş üründen birini almam gerekmiyor, başka önerileriniz varsa onlara da açığım.
Bir şey daha söylemem gerekiyor, örnek verdiğim mikrofonların fiyatında bir mikrofon alıp üstüne ses kartı alamam ne yazık ki; o yüzden bana ses kartsız tek başına iyi performans verebilecek mikrofonlar lazım. Başka bir ürün önerecekseniz diye söylemek istedim, teşekkürler ederim şimdiden
Arkadaşlar iyi günler, en çok sesli konuşma için kullanacağım ama diğer kullanımlar içinde (ses/ vokal/ enstrüman kaydı, yayıncılık vb.) elverişli olan ve iyi performans verebilecek bir mikrofon arıyorum. Bütçem en fazla 3500TL, ona da aşırı zorlamam gerekiyor. Gözüme aşağıdaki modeller çarptı:
Gözüme çarpan modeller bunlar, bu modeller hakkında fikirlerinizi almak istedim.
Son bir ekleme yapayım, unuttum: Mutlaka bu üç üründen birini almam gerekmiyor, başka önerileriniz varsa onlara da açığım.
Bir şey daha söylemem gerekiyor, örnek verdiğim mikrofonların fiyatında bir mikrofon alıp üstüne ses kartı alamam ne yazık ki; o yüzden bana ses kartsız tek başına iyi performans verebilecek mikrofonlar lazım. Başka bir ürün önerecekseniz diye söylemek istedim, teşekkürler ederim şimdiden
Hocam 3500 demiştim ama 3500 için bile çok zorlamam gerekiyor, tahmin edebileceğin gibi 4000 çok daha zor, ama yine de cidden değecekse diye hala kenarda tutuyorum.
Bir kaç bir şeyi merak ettim: Daha ucuz önerebileceğin mikrofonlar var mı? Bir de benim önerdiğim mikrofonlar içerisinden fiyatına değer olanlar var mı (Hepsinin fiyatı 3500TL olmadığı için soruyorum)? Son olarak da senin önerdiğin mikrofonlarla benim düşündüklerimden en iyisinin farkları nedir?
Hocam 3500 demiştim ama 3500 için bile çok zorlamam gerekiyor, tahmin edebileceğin gibi 4000 çok daha zor, ama yine de cidden değecekse diye hala kenarda tutuyorum.
Birkaç bir şeyi merak ettim: Daha ucuz önerebileceğin mikrofonlar var mı? Bir de benim önerdiğim mikrofonlar içerisinden fiyatına değer olanlar var mı (Hepsinin fiyatı 3500TL olmadığı için soruyorum)? Son olarak da senin önerdiğin mikrofonlarla benim düşündüklerimden en iyisinin farkları nedir?
Tamamdır hocam, iade veya değişim gerekirse sorun çıkmasın diye neredeyse her zaman Amazon ve Hepsiburada'dan alıyorum bir şey alacağımda, senin önerdiğin ikinci mikrofon Hepsiburada'da 3800TL zaten, ilk önerdiğinde Amazon'da 4000TL.
İlk önerdiğin anladığım kadarıyla ikincisinden daha iyi değil mi? Eğer öyleyse 200TL daha fazla verip ilk önerdiğini zorlayıp almayı düşünüyorum ondan sormak istedim.