3500 TL'ye monitör dahil APU sistem önerisi

Bütçe
3500 TL. Monitör dahil.

Berat357

Femtopat
Daha fazla  

6ABhDMARIsAFVdQv_52NbRGpr0NGUw11Z8LUQs9xJJWJLbdpUQoHZqG6GTzHR6N70TescaAvtGEALw_wcB

Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol (2 adet)

Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol

Bu sistem iyi midir? Monitör dahil 3500 TL'ye sistem öneriniz varsa yazabilir misiniz?
Amd Ryzen3 3200g 4 3.6 Ghz 2mb Am4 65w Radeon Vega 8 1.25 Ghz Yd3200c5fhbox - 674.58 TL + KDV
Birde bu var oraya tam ekleyememisim.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anakart : Biostar A320M AMD A320 2933 MHz DDR4 Soket AM4 mA | En Ucuzu Akakçe 414 TL
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İşlemci : AMD Ryzen 3 2200G İşlemci, 3.5/3.7GHz AM4: Amazon.com.tr 781 TL
Ram : Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram Fiyatları ve Özellikleri x2 580 TL
Depolama : Apacer 480GB Panther AS340 550-520MB-s Sata 3 SSD AP480GAS340G-1 Ssd Harddisk | En Ucuzu Akakçe 431 TL
Kasa : Zalman ZM-T7 USB 3.0 Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com 302 TL (1 adet daha fan eklerseniz performans artar.)
Güç Kaynağı : Aerocool AE VXP400 Plus 400W Güç Kaynağı: Amazon.com.tr 240 TL
Monitör : LG 22MN430M-B 21.5" 5 MS 75 Hz HDMI FreeSync Full HD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri 790 TL

Fiyat : "3.538" TL

Test videosu :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şahıs ekran kaydı yapıyor, burada gördüğünüzden daha yüksek FPS değerleri görürsünüz.

"Siteler güvenli, parçalar kalitelidir. Şahsen dandik parça ve anı sanı bilinmeyen site önermesi yapmam"
Şunları da eklemek isterim; tercih ettiğiniz monitör, güç kaynağı, ekipmanlar, anakart ve HDD çok kötü.

Çok çok teşekkürler size zahmet verdiysem kusura bakmayın.

Çok çok teşekkürler size zahmet verdiysem kusura bakmayın.
Hayır efendim ne zahmeti? Toplamak istemeseydim zaten uğraşmazdım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Ayrıca 2200G iyi bir işlemci değil çünkü 4 thread. Yakın bir zamanda o işlemciyi satıp bunu tercih etmeniz çok daha fayda sağlar. Amd Ryzen 5 2400G 3.6 GHz AM4 6 MB Cache 65 W İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
@Berat357 depolama alanı bana fazla 240 GB yeter derseniz anakartı değiştirin. https://www.hepsiburada.com/gigabyt...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.42.2

RAM'i 3200MHz Patriot tercih etsem değişen bir şey olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…