|EreN| Picopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 79 9 Temmuz 2020 #1 Bütçem 3500₺ ve altı, monitör dahil. Teker teker parça olarak topladığımda bütçemi aşmıyorum. Oynamayı düşündüğüm oyunlar: CS:GO, GTA 5, Minecraft, PUBG Lite, PUBG Mobile. Düşünceleriniz nelerdir? Ryzen 3 1200 AF ve RX 570 darboğaz yapar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2020
Bütçem 3500₺ ve altı, monitör dahil. Teker teker parça olarak topladığımda bütçemi aşmıyorum. Oynamayı düşündüğüm oyunlar: CS:GO, GTA 5, Minecraft, PUBG Lite, PUBG Mobile. Düşünceleriniz nelerdir? Ryzen 3 1200 AF ve RX 570 darboğaz yapar mı?
M MrCoffee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1.422 Çözümler 1 Yer Big Bang, Sombrero Gökadası, M104 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2020 #2 Darboğaz olmaz. Ama bu bilgisayarla 2 yıl sonra pek bir oyun oynayabileceğini sanmıyorum. Oynasan dahi düşük ayarlarda.
Darboğaz olmaz. Ama bu bilgisayarla 2 yıl sonra pek bir oyun oynayabileceğini sanmıyorum. Oynasan dahi düşük ayarlarda.
Rediph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Yer İstanbul 9 Temmuz 2020 #3 İşlemciye yüklenen oyunlarda bir miktar darboğaz olur, onun dışında darboğaz olmaz.
|EreN| Picopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 79 9 Temmuz 2020 #4 MrCoffee dedi: Darboğaz olmaz. Ama bu bilgisayarla 2 yıl sonra pek bir oyun oynayabileceğini sanmıyorum. Oynasan dahi düşük ayarlarda. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen 1 sene sonra işlemcimi değiştiririm. İÜ Rediph dedi: İşlemciye yüklenen oyunlarda bir miktar darboğaz olur, onun dışında darboğaz olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam peki benim yazdığım oyunlarda darboğaz olur mu?
MrCoffee dedi: Darboğaz olmaz. Ama bu bilgisayarla 2 yıl sonra pek bir oyun oynayabileceğini sanmıyorum. Oynasan dahi düşük ayarlarda. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen 1 sene sonra işlemcimi değiştiririm. İÜ Rediph dedi: İşlemciye yüklenen oyunlarda bir miktar darboğaz olur, onun dışında darboğaz olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam peki benim yazdığım oyunlarda darboğaz olur mu?
Rediph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Yer İstanbul 9 Temmuz 2020 #5 |EreN| dedi: Muhtemelen 1 sene sonra işlemcimi değiştiririm. İÜ Hocam peki benim yazdığım oyunlarda darboğaz olur mu? Genişletmek için tıkla... GTA 5 dışında sorun olmaz.
|EreN| dedi: Muhtemelen 1 sene sonra işlemcimi değiştiririm. İÜ Hocam peki benim yazdığım oyunlarda darboğaz olur mu? Genişletmek için tıkla... GTA 5 dışında sorun olmaz.
mrjahabel Kilopat Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 185 9 Temmuz 2020 #6 R3 2200G'yi bir APU sistemde kullanmış biri olarak böyle düşük bir bütçe ile APU sistem toplamanızı tavsiye ederim. Öncelikle para biriktirip bir ekran kartı aldığınızda sisteme bir ekran kartı takar daha sonra da işlemciyi satıp yeni bir işlemci alabilirsiniz. Sistem önerim monitör hariç toplam 3000 ₺: Kasa(722 ₺):CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-05 550W MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Anakart(594 ₺):MSI B450M-A PRO MAX AM4 AMD Ryzen DDR4 4133MHz (O.C.) M.2 USB3.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da İşlemci(809 ₺):AMD Ryzen™3 3200G Soket AM4 + Wraith Stealth 3.6GHz - 4GHz 6MB 65W 12nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAM(678 ₺):Kingston 16GB (2x8GB) HyperX Fury Black DDR4 3200MHz CL16 PC Ram - Vatan Bilgisayar SSD(197 ₺):Sandisk 120GB Plus SATA 3.0 SSD (Okuma 530MB / Yazma 310MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 500 lira bir bütçe ile ikinci el çok güzel bir monitör alabileceğinizi düşünüyorum. Ayrıca bu sistem ile bahsettiğiniz oyunları ve çok daha fazlasını rahat bir şekilde oynayabilirsiniz.
R3 2200G'yi bir APU sistemde kullanmış biri olarak böyle düşük bir bütçe ile APU sistem toplamanızı tavsiye ederim. Öncelikle para biriktirip bir ekran kartı aldığınızda sisteme bir ekran kartı takar daha sonra da işlemciyi satıp yeni bir işlemci alabilirsiniz. Sistem önerim monitör hariç toplam 3000 ₺: Kasa(722 ₺):CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-05 550W MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Anakart(594 ₺):MSI B450M-A PRO MAX AM4 AMD Ryzen DDR4 4133MHz (O.C.) M.2 USB3.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da İşlemci(809 ₺):AMD Ryzen™3 3200G Soket AM4 + Wraith Stealth 3.6GHz - 4GHz 6MB 65W 12nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAM(678 ₺):Kingston 16GB (2x8GB) HyperX Fury Black DDR4 3200MHz CL16 PC Ram - Vatan Bilgisayar SSD(197 ₺):Sandisk 120GB Plus SATA 3.0 SSD (Okuma 530MB / Yazma 310MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 500 lira bir bütçe ile ikinci el çok güzel bir monitör alabileceğinizi düşünüyorum. Ayrıca bu sistem ile bahsettiğiniz oyunları ve çok daha fazlasını rahat bir şekilde oynayabilirsiniz.