3500 TL'ye monitör dahil sistem toplama

F

Fatih CANTÜRK

Ziyaretçi
Arkadaşlar, ben böyle bir sistem toplamaya karar verdim. Tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. (msi 970 100ME alıyorum fakat normaliyle arasındaki farkı anlamadım. Neden alıyorsun derseniz rengini beğendim .) Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Monitör hariç sistem güzel. Monitörü değiştir en kısa zamanda. GAMING 100E'nin farkı içerisinden MousePad çıkıyor olması. Performans farkı yok normal modeliyle arasında.

monitör olarak AOC un bu modelini tavsiye edermisiniz ?

Dosya Ekleri

• monitör.png
    86,9 KB · Görüntüleme: 731
Şuan anakart olarak msi h97 gaming 3 almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz yada suanki iyimi ?

Sinerji denen siteye güvenebilirmiyim aynı sistem ordada toplu bir şeklide duruyo ama siteye ne kadar güvenebilirim bilmiyorum eğer tavsiye ederseniz ordanda alabilirim sistemi.

Sinerji denen siteye güvenebilirmiyim aynı sistem ordada toplu bir şeklide duruyo ama siteye ne kadar güvenebilirim bilmiyorum eğer tavsiye ederseniz ordanda alabilirim sistemi.
Sinerji kesinlikle güvenilirdir. Böyle bir sistem çok daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…