4 48664 Megapat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 130 Makaleler 3 4 Temmuz 2015 #11 Açıkçası siteyi kullanmadım ancak birçok kişinin uygun fiyatları sebebiyle tercih ettiğini biliyorum.
Açıkçası siteyi kullanmadım ancak birçok kişinin uygun fiyatları sebebiyle tercih ettiğini biliyorum.
Bilgehan Demirkaya Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Haziran 2014 Mesajlar 2.897 Makaleler 6 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2015 #12 Sana bu monitörü öneririm. AOC i2476Vwm 23.6" Full HD IPS Led Monitör Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks
F Fatih CANTÜRK Ziyaretçi 4 Temmuz 2015 #13 Xurmirac dedi: Sinerji kesinlikle güvenilirdir. Böyle bir sistem çok daha iyi olacaktır. Eki Görüntüle 83888 Genişletmek için tıkla... Aynı sistemi sinerjide bende topladım ordan alıcam kafamı rahatlattığın icin teşekkürler
Xurmirac dedi: Sinerji kesinlikle güvenilirdir. Böyle bir sistem çok daha iyi olacaktır. Eki Görüntüle 83888 Genişletmek için tıkla... Aynı sistemi sinerjide bende topladım ordan alıcam kafamı rahatlattığın icin teşekkürler
Xurmirac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 1.759 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600X | RX6700XT Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2015 #14 Silinen üye dedi: Aynı sistemi sinerjide bende topladım ordan alıcam kafamı rahatlattığın icin teşekkürler Genişletmek için tıkla... Sosyalde birçok arkadaş Sinerji'den bilgisayarlarını topladı. İstersen montaj bedeli ile sistemi orada toplatabilirsin. Benim yolladığım sistemi almanı tavsiye ederim anakart bakımında bir tık daha üstün.
Silinen üye dedi: Aynı sistemi sinerjide bende topladım ordan alıcam kafamı rahatlattığın icin teşekkürler Genişletmek için tıkla... Sosyalde birçok arkadaş Sinerji'den bilgisayarlarını topladı. İstersen montaj bedeli ile sistemi orada toplatabilirsin. Benim yolladığım sistemi almanı tavsiye ederim anakart bakımında bir tık daha üstün.
F Fatih CANTÜRK Ziyaretçi 4 Temmuz 2015 #15 Resimdeki gibi sinerjiden alıyorum o zaman Dosya Ekleri received_1050371944982250.jpeg 45,5 KB · Görüntüleme: 483
Xurmirac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 1.759 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600X | RX6700XT Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2015 #16 Silinen üye dedi: Resimdeki gibi sinerjiden alıyorum o zaman Genişletmek için tıkla... Tertemiz. Kasayı beğenmiyorsan Z11 Neo falan da alabilirsin. Hayırlı olsun şimdiden. İncelemeleri bekliyoruz.
Silinen üye dedi: Resimdeki gibi sinerjiden alıyorum o zaman Genişletmek için tıkla... Tertemiz. Kasayı beğenmiyorsan Z11 Neo falan da alabilirsin. Hayırlı olsun şimdiden. İncelemeleri bekliyoruz.
F Fatih CANTÜRK Ziyaretçi 4 Temmuz 2015 #17 Yok ya kasa o kadar önemli deil pencereli olması güzel kasanın.Saol.
Xurmirac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 1.759 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600X | RX6700XT Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2015 #18 Silinen üye dedi: Yok ya kasa o kadar önemli deil pencereli olması güzel kasanın.Saol. Genişletmek için tıkla... Ekran kartın 100ME modelini almana da gerek yok aslında ?
Silinen üye dedi: Yok ya kasa o kadar önemli deil pencereli olması güzel kasanın.Saol. Genişletmek için tıkla... Ekran kartın 100ME modelini almana da gerek yok aslında ?
F Fatih CANTÜRK Ziyaretçi 4 Temmuz 2015 #19 Normal haliyle arasinda performans farki yok fakat rengini beğendim ve birkaç tane küçük ayrıntı var arka plaka gibi seyler o yüzden alıyorum.
Normal haliyle arasinda performans farki yok fakat rengini beğendim ve birkaç tane küçük ayrıntı var arka plaka gibi seyler o yüzden alıyorum.
Xurmirac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 1.759 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600X | RX6700XT Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2015 #20 Silinen üye dedi: Normal haliyle arasinda performans farki yok fakat rengini beğendim ve birkaç tane küçük ayrıntı var arka plaka gibi seyler o yüzden alıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hayırlı olsun tekrardan bol mavi ekransız günler
Silinen üye dedi: Normal haliyle arasinda performans farki yok fakat rengini beğendim ve birkaç tane küçük ayrıntı var arka plaka gibi seyler o yüzden alıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hayırlı olsun tekrardan bol mavi ekransız günler