Odyssey G3 tavsiye etmem, kendisinin kronik ghosting sorunu var.İyi geceler değerli forum üyeleri. Biraz araştırma yaptım fakat çok fazla ürün yok bilen kullanan vardır diye konuyu açmak istedim değerli vaktiniz için teşekkürler öncelikle.
Kullanma amaçlarım;
- Oyun (günde maksimum 3 saat)
- Video film dizi.
- Yazılım (10 saat)
Kısaca genel kullanım için istiyorum fakat 3.500 vermişken TN panel almak istemiyorum çünkü sağdan soldan aşağıdan renk solmaları istemiyorum. Renk körüyüm zaten renk göremiyorum bari monitör renkleri daha canlı göstersin144Hz. Teşekükürler arkadaşlar.
Beğendiğim fakat sevemediğim ghosting ve TN panel olduğu için alamadığım bazı ürünler.
Samsung Odyssey G3 LS24AG300NUXUF 24" 1 MS 144 Hz FreeSync Full HD VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Samsung Odyssey G3 LS24AG300NUXUF 24www.n11.com
Asus VG258QR Gaming Monitör Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus VG258QR kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Asus VG258QR Gaming Monitör Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus VG258QR kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
Ekran kartım: AMD RX590.
hocam bütçemin maksı bu yaOdyssey G3 tavsiye etmem, kendisinin kronik ghosting sorunu var.
Bütçeyi artırma şansın var mı?
O halde VA da önermem. En iyi görüş açılarına sahip panel IPS'tir. Ancak, piyasada oyuncu monitörleri diye dolanan monitörler AHVA IPS. Bu da IPS'e taklit eden PLS panelle aynı teknoloji. PLS panel de senin için çok iyi olmaz.Kısaca genel kullanım için istiyorum fakat 3.500 vermişken TN panel almak istemiyorum çünkü sağdan soldan aşağıdan renk solmaları istemiyorum.
24inç lenovo çok hoşuma gitti birazdan inceleme videoalrına bakacağım teşekkürlerElinizde başka monitör yoksa ve yalnızca 1 monitör kullanacaksanız 27"-32" monitörde yazılımla uğraşmanızı tavsiye ederim. Bütçenizin bir miktar üstünde 27", IPS panel olan 2 model önerim şu şekilde:
LENOVO 27" 75Hz 2560x1440
DELL 27" 60Hz 1920x1080
Daha küçük ekranlı fakat daha yüksek Hz olan 2 diğer model de şu şekilde:
ACER 23.8" 165Hz 1920x1080
LENOVO 23.8" 144Hz 1920x1080
çok teşekkürler hocam oyun çok oynamıyorum zaten ama oynarsamda üzmesin istiyorum bakıcam attıklarınızın hepsini çok beğendimO halde VA da önermem. En iyi görüş açılarına sahip panel IPS'tir. Ancak, piyasada oyuncu monitörleri diye dolanan monitörler AHVA IPS. Bu da IPS'e taklit eden PLS panelle aynı teknoloji. PLS panel de senin için çok iyi olmaz.
O yüzden IGZO IPS panelli olduğu için şunu önereceğim:
Pivotu yok. Yazılımla uğraşıyorsun pivot istersen anlarım.
O yüzden başka bir öneri daha sunacağım:
Panel detayını bulamadım ama yüksek ihtimalle PLS.ACER Nitro Xv242yp Um.qx2ee.p01 23.8" 165hz 2ms Hdmı+dp Freesync Hdr Fullhd Ips Led Oyuncu Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER Nitro Xv242yp Um.qx2ee.p01 23.8" 165hz 2ms Hdmı+dp Freesync Hdr Fullhd Ips Led Oyuncu Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Gözlerin için en iyisi ve pivot özelliği mevcut olan monitör:
Ben de dikey monitör olarak kullanıyorum bu monitörü malzeme ve görüntü kalitesi, renkleri çok iyi ama bir dezavantajı var; oyun için pek iyi değil.
Lenovo G24-20 Monitör, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar hocam buna ne dersiniz ? acaba pivot ips ve inç olarak daha iyi gibi deO halde VA da önermem. En iyi görüş açılarına sahip panel IPS'tir. Ancak, piyasada oyuncu monitörleri diye dolanan monitörler AHVA IPS. Bu da IPS'e taklit eden PLS panelle aynı teknoloji. PLS panel de senin için çok iyi olmaz.
O yüzden IGZO IPS panelli olduğu için şunu önereceğim:
Pivotu yok. Yazılımla uğraşıyorsun pivot istersen anlarım.
O yüzden başka bir öneri daha sunacağım:
Panel detayını bulamadım ama yüksek ihtimalle PLS.ACER Nitro Xv242yp Um.qx2ee.p01 23.8" 165hz 2ms Hdmı+dp Freesync Hdr Fullhd Ips Led Oyuncu Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER Nitro Xv242yp Um.qx2ee.p01 23.8" 165hz 2ms Hdmı+dp Freesync Hdr Fullhd Ips Led Oyuncu Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Gözlerin için en iyisi ve pivot özelliği mevcut olan monitör:
Ben de dikey monitör olarak kullanıyorum bu monitörü malzeme ve görüntü kalitesi, renkleri çok iyi ama bir dezavantajı var; oyun için pek iyi değil.
G24-20 modelinde pivot yok hocam.Lenovo G24-20 Monitör, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar hocam buna ne dersiniz ? acaba pivot ips ve inç olarak daha iyi gibi de
İyi geceler değerli forum üyeleri. Biraz araştırma yaptım fakat çok fazla ürün yok bilen kullanan vardır diye konuyu açmak istedim değerli vaktiniz için teşekkürler öncelikle.
Kullanma amaçlarım;
- Oyun (günde maksimum 3 saat)
- Video film dizi.
- Yazılım (10 saat)
Kısaca genel kullanım için istiyorum fakat 3.500 vermişken TN panel almak istemiyorum çünkü sağdan soldan aşağıdan renk solmaları istemiyorum. Renk körüyüm zaten renk göremiyorum bari monitör renkleri daha canlı göstersin144Hz. Teşekükürler arkadaşlar.
Beğendiğim fakat sevemediğim ghosting ve TN panel olduğu için alamadığım bazı ürünler.
Samsung Odyssey G3 LS24AG300NUXUF 24" 1 MS 144 Hz FreeSync Full HD VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Samsung Odyssey G3 LS24AG300NUXUF 24www.n11.com
Asus VG258QR Gaming Monitör Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus VG258QR kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Asus VG258QR Gaming Monitör Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus VG258QR kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
Ekran kartım: AMD RX590.