3500 TL'ye monitör tavsiyesi

hasancobanogly

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, yeni bir monitör almayı düşünüyorum da bütçe olarak Max 3500 civarı düşündüm biraz bakındım birkaç model arasında kaldım. Kullanım amacı yeri geldiğinde rekabetçi, hikayeli her türden oyun oynuyorum dizi film izliyorum her yönden bana ortalama performans verebilecek bir monitöre ihtiyacım var. 5ms 60Hz'den geçeceğim. Tavsiyelerinizi alabilirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-11-14 185617.png
    361,9 KB · Görüntüleme: 148
Son düzenleyen: Moderatör:
En soldaki çok iyi bizzat deneyimledim düşünmeden alabileceğin bir model.

G3'ten uzak durun yüksek ghosting problemi var.

Samsung veya ViewSonic olabilir. Herkes ASUS der ama ben kullanıyorum. 280 Hz'ini bazen DisplayPort'u ekrana yansıtmıyor ve gidiyor ekran ama bence Samsung ışık kalitesi falan bayağı iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hızlı bir şekilde almasını öneririm. Çünkü yeni zam geldi 3400 iken aldım Efsane Kasım indirimlerinden. Bu fiyata alınabilecek en mantıklı monitör bu.
zam değil hocam siz zaten indirimde almışsınız klasik fiyatı bu siz almadan önce 4k idi hatta 4k olmadan öncede 3.5k ydı

zam değil hocam siz zaten indirimde almışsınız klasik fiyatı bu siz almadan önce 4k idi hatta 4k olmadan öncede 3.5k ydı
Şuan olan fiyatın zaten kampanyalı olduğunu biliyorum. Monitöre gelen zamlardan sonra en iyi fiyat bu zaten.

GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA bu monitör arada indirime giriyor takip etmenizi öneririm aceleniz yoksa daha geçen 3200'dü.

Şimdi şöyle bir şey var siz diyorsanız ki 3-3.5k onlara vereceğine biraz daha koyun bunu alın değer ileride kafam daha rahat olsun diye bunu da alırım ben fiyat farkına değecekse yani boş monitöre 3200 lira vereceğime düzgün özellikleri olan bir monitöre 3800 de veririm değecekse, biraz araştırayım o monitörü 3800'lere kadar alabileceğim daha iyi dedikleriniz varsa onları da atabilirsiniz.

Rampage 27" RM-420 BLACK EAGLE 165Hz 1ms BOE IPS Full HD Freesync RGB Flat PC Oyuncu Monitörü | ITOPYA bu nasıl

Son düzenleme:

Gigabyte parasını hak eden F/P bir ürün. Havada karada her yerde sattı. Fiyatta artış gösteriyor.
Yanlış anlamayın ama Gigabyte yanına Rampage nasıl diye soruyorsunuz. Yakından uzaktan alakası yok katiyen alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…