3500 TL'ye monitör tavsiyesi

Bütçe
3000

murataldemir

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, evet farkındayım forumda bu konu ile ilgili birçok paylaşım var ancak malumunuz güncel kur her dakika değiştiği için ben de tekrar açmak durumunda kaldım bu konuyu. 3500 TL bütçem var monitör almak istiyorum. 23-24 inc arası 1 ms olması tercihim. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, evet farkındayım forumda bu konu ile ilgili birçok paylaşım var ancak malumunuz güncel kur her dakika değiştiği için ben de tekrar açmak durumunda kaldım bu konuyu. 3500 TL bütçem var monitör almak istiyorum. 23-24 inc arası 1 ms olması tercihim. Şimdiden teşekkürler.

3700'e çıkabilirseniz. Asus VG258QR Gaming Monitör Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus VG258QR kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.

Bütçe artarsa:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı