3500 TL'ye oyun bilgisayarı

lotuferhat

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirtiğim gibi 3500 TL'ye sizden bir oyun bilgisayarı tavsiyesi isteyeceğim. Monitor klavye maouse hariç her şey bulunsun SSD vb. türünden. Oyunlarımı kolay kolay silmem. Harddisk oranı biraz yüksek olursa çok sevinirim. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • İşlemci: Intel Core i5-4670K
  • Anakart: MSI Z97 Gaming 5
  • Ekran Kartı: Powercolor R9 280X TurboDuo
  • Bellek: GSKILL RipjawsX 8GB (2x4GB) 1600MHz
  • Sabit Sürücü:Seagate Barracuda 2TB Disk 7200Rpm
  • SSD: Samsung EVO 120GB
  • Kasa: Zalman Z3 Plus
  • Güç Kaynağı: Corsair VS Serisi 650W
  • Toplam yaklaşık:3400Tl.

Anakart: MSI Z97 Gaming 5
Ekran Kartı: Zotac GTX 780
İşlemci:İntel Core i5-4670k
Ram: Corsair 8Gb Vengeance 1600MHz CL9
Sabit Sürücü: WD 1TB Caviar Black
SSD:Samsung EVO 120Gb
DVD Yazıcı: Pıonner DVR-S21LBK
Kasa: Cooler MasTER Haf 912 GX 80PLUS 750W MidT ATX Kasa

Vatandan alırsanız Toplam:3460TL

3500tl gibi bir bütçe ayırdıysan bu PC'nin seni en az 4 yıl götürmesi gerekir. Bu da ancak nvidia ve asus işbirliğiyle olacak bir şey. Oyun sistemi kuruyorsan, işlemciye değil ekran kartına bakmalısın.
ben bi sistem hazırladım 3600tl oldu. tam tutturamıyorum genelde verilen fiyatları :) isterseniz bir yerden kısabilirsiniz hepsi çok kaliteli asus ve nvidia ile tadından yenmeyecek bir PC. umarım yardımcı olabilmişimdir.
Adsız.png

oyun bilgisayarı demiş arkadaş, sen işlemciye yüklenmişsin ekran kartı arka planda olmaz.

:D Bu dengesizlik mi? Kulaktan dolma bilgilerle hareket etme dengesizlik o anlama gelmez.

Her neyse kurduğun sistem yanlış sen gidip kelime anlamlarına çalışmaya devam edebilirsin herkes bildiği alanlarda yorum yapmalı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı