3500 TL'ye Oyun Sistem Toplama

memetx15

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler kasımda yeni pc topluyorum ilk defa toplicağım için hiç bişey bilmiyorum kimse yardım etmezse resimde topladıklarımı alıcam pişman olur muyum olmaz mıyım bilmiyorum. Bi yardım edin yada sizin tavsiyeniz varsa bekliyorum bi yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel olmuş sistemin ama 1 adet ssd ekleyebilirsin. RAM leride 1866 mhz yapabilirsiniz yapmasanızda pek bişey kaybetmezsiniz. Kesinlikle pişman olucanız tek nokta var oda ekran kartı GTX 970 alırsanız çok daha iyi olur.

Merhaba, sistem bira dengesiz olmuş.

Bu sistemi alın. Vatan Bilgisayar'dan.

• İşlemci: i5-4690K
  • Anakart: MSI Z97 Gaming 5
  • Ekran Kartı: MSI GTX970 Gaming
  • Harddisk: Seagate Barraucuda 1TB 7200RPM
  • RAM: GSKILL RipjawsX 8GB (2X4GB) 1600MHz
  • Kasa: Zalman Z3 Plus
  • Güç Kaynağı: Cooler Master RS-600 B
  • Soğutucu: Cooler Master Hyper 212 Evo

• Toplam: 3200-3300TL arası.

GTX 970 vatanda baktığımda önsiparişde onu nasıl yapıcam? İnternetten değilde bayilerinden alıcam varmıdır bayilerde yoksa bayiden siparişlemi getirticem gene.

Senin topladığınla arkadaşın topladığı arasında hiç bir fark yok neresi dengesiz olmuş.

Sen ücretini ödediğinde stoklara geldiği gibi seni arayacaklar.

@dnz003, açıklayayım.

1- Anakart seçimi yanlış.
2- Ekran kartı seçimi yanlış.
3- Harddisk seçimi yanlış.
4- Kasa seçimi yanlış.

GTX 970 ön siparişde olması lazımdı VATAN BİLGİSAYAR'da ama bilmiyorum bakmam lazım.

Senin önerdiğin kasa çokmu iyi ? Hdd kısmına gelinçe ben olsam'da WD blue öneririm çok iyi bir hdd'dir. Ekran kartı vatanda stoklarda yokmuş o yüzden onu şeçmiş. Anakart bişey diyemem Z97 konusuna hakim diyilim.

1-2 kasım gibi toplicam son bi isteğim olcucak bu gtx 970 stoklara gelmezse bi ekran kartı söleyin onu aliyim. 2. ihtimal yani onu alamazsam ne aliyim ekran kartını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…