3500 TL'ye PC için en iyi gamepad nedir?

Bütçe
3500

sado01

Decapat
Normalde DualSense alacaktım fakat bilgisayar algılamıyor diyenleri gördüm. 3500 TL'ye en iyi gamepad nedir PC için? Genellikle FIFA oynayacağım. Bilgisayar Bluetooth ile bağlanmıyor bu arada.

Sitede 2 tane var onların farkı sadece renk değil mi? Bir de site güvenilir midir hocam.

Cyclone 2 veya easysmx d10. Kendim ikisini de kullanıyorum fiyatına göre çok iyi ikisi de. Malzeme kalitesi biraz daha ele sağlam gelsin ama trigger hissiyatı hafif daha kötü olsun derseniz d10, trigger daha iyi olsun malzeme kalitesi muazzam hissettirmese de olur derseniz de c2 alabilirsiniz.

Hocam ikisi arasından büyük ihtimal Cyclone 2 alacağım. Fakat DualSense veya Xbox 9. nesil nasıldır onlar hakkında fikirleriniz nelerdir? @Katipke @kxy

Hocam ikisi arasından büyük ihtimal Cyclone 2 alacağım. Fakat DualSense veya Xbox 9. nesil nasıldır onlar hakkında fikirleriniz nelerdir? @Katipke @kxy

XBOX'iniz veya PS'niz yoksa asla alinmayacak urunler. Hall effect olmamasi bile almamak icin bir sebep drift gibi sorunlar cok olasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…