Normalde DualSense alacaktım fakat bilgisayar algılamıyor diyenleri gördüm. 3500 TL'ye en iyi gamepad nedir PC için? Genellikle FIFA oynayacağım. Bilgisayar Bluetooth ile bağlanmıyor bu arada.
Detaylı Arama Cyclone 2 | gizala elektronik Video Oyun Konsol ve Aksesuarları mağazası Nintendo Türkiye Sony Ps Vita Sony Psp New Nintendo 3DS XL istanbul
Detaylı Arama Cyclone 2 | gizala elektronik Video Oyun Konsol ve Aksesuarları mağazası Nintendo Türkiye Sony Ps Vita Sony Psp New Nintendo 3DS XL istanbul
Cyclone 2 veya easysmx d10. Kendim ikisini de kullanıyorum fiyatına göre çok iyi ikisi de. Malzeme kalitesi biraz daha ele sağlam gelsin ama trigger hissiyatı hafif daha kötü olsun derseniz d10, trigger daha iyi olsun malzeme kalitesi muazzam hissettirmese de olur derseniz de c2 alabilirsiniz.
Cyclone 2 veya EasySMX D10. kendim ikisini de kullanıyorum fiyatına göre çok iyi ikisi de. Malzeme kalitesi biraz daha ele sağlam gelsin ama trigger hissiyatı hafif daha kötü olsun derseniz D10, trigger daha iyi olsun malzeme kalitesi muazzam hissettirmese de olur derseniz de C2 alabilirsiniz.