3500 TL'ye Ryzen 1600X sistem toplama

İntel mi Amd mi

• İntel

Oy: 3 18,8%
  • Amd

Oy: 13 81,3%

• Oy verenlerin toplamı
    16
Ryzen'lerin hepsi 3.9-4.0 arasında stabil çalışacak hale gelebiliyor, X sadece daha yatkın vsvs. Sen zaten sanırım profesyonel olarak O.C. yapmayacaksın, 1600 3.4 de çalışırken 3.7 civarlarında çok rahat bi şekilde performansını alarak oynayabilirsin.

Evet aynen öyle, X is not worth it. Aynı saat hızına çıkardığında aynı performans. X soğutucu parası vermek yerine sisteme de katkı yapabilirsin.
Alıntı yapılan video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Resimler:

Dosya Ekleri

• Screenshot (13).png
    153,6 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot (14).png
    161,2 KB · Görüntüleme: 78
Peki nasıl bir sistem toplamam gerekiyor?

Bu hafta sonu gürcistana gideceğim büyük ihtimalle oradan alıp gelirim 3500 liraya 2 tane bilgisayar toplanıyor

Ben şöyle bi sistem yaptım kendime sipariş verdim kendime, herkesin kararı kendinedir tabi bana göre Ryzen 5 1600 alınabilecek en iyi işlemci hem productivity hem de gaming bakımından, mobo da aynı şekilde f/p ürünü. Kasa alınacaksa içi iyi donatılmış hava akımı sağlam alınmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…