Arkadaşlar bütcem 3500tl monitör dahil bir sistem istiyorum. Intel ve nvidia olursa cok daha iyi olur. Rahatlikla hem oyun hemde web tasarım yazilimlarini vs. kullanabilecegim bir sistem olsun istiyorum. Önümüzdeki ay sistemi alacağım.
Neden herkez GTX970 Koyuyor sisteme tamam anladık performansı iyi ama bence bazı sorunları mutlaka çıkar ve ben bi türlü ısınamadım ona. Benim için GTX770 veya GTX780 daha cazip geliyor
Neden herkez GTX970 Koyuyor sisteme tamam anladık performansı iyi ama bence bazı sorunları mutlaka çıkar ve ben bi türlü ısınamadım ona. Benim için GTX770 veya GTX780 daha cazip geliyor
Yeni seri artı GTX 780 geçiyor, DirectX 12'yi komut seti olarak yüzde yüz destekliyor. Daha az güç tüketimi bunun yanında daha fazla performans daha ne olsun.
Yeni seri artı GTX 780 geçiyor, DirectX 12'yi komut seti olarak yüzde yüz destekliyor. Daha az güç tüketimi bunun yanında daha fazla performans daha ne olsun.
Anlıyorum, senin önerdiğin sistem güzel ama SSD yok. Sana ayrı bir soru yönelteyim MSI Gaming 5'le bu anakart arasindaki farklar nelerdir? Bütcemde biraz daha artış yaparak 4000TL'ye yükselttim