@Oğuzhan Yıldırım QVL listesinden haberim var, maalesef ki arkadaşların bu QVL listesine uyup, anakartına uyumlu olacak RAM'leri başka bir yerden almayacağını adım gibi biliyorum. RAM'lerin 1333MHz'de çalışması hakkında doğru bir yaklaşım yapmışsın fakat, herkes bu kadar duyarlı değil.
@barisener, Technopat Sosyal'de herkes bilgili diye bir şey yok. Kimi biliyor, başkalarına bilgilerini aktarmak istiyor. Kimi de bilmiyor, hatalarını söyleyecek adamlar arıyor. Yanlış öneri yapan arkadaşların suçu nedir bu işte? Hepsi, yorumlarımızın ne olacağını düşünüyor ve ona göre hatalarını zamanla düzeltiyor ve kendi bilgilerini tazeliyor. Kimse Recep Baltaş gibi maalesef ki o bilgilerle kayıt olmuyor Technopat Sosyal'e. Eğer çok istiyorsan, günün 24 saatinde de online ol ve bütün hatalı sistem toplayan arkadaşların yanlışlarını düzeltmesini söyle, onları bilgilendir ve desinler ki; "Ben burada hata yapmışım, uyardığın için teşekkürler."
Ayrıca, arkadaşın overclock ile ilgili pek bilgisi olmadığından dolayı, K chipsetli işlemcilerden vazgeçip, daha çok ekran kartına yüklenip, performansa yönelik bir sistem toplamak istedim. Uyarılarınızı tabi ki dikkate alacağım, teşekkürler hepinize.