3500 TL'ye Sistem Tavsiyesi

Dosya Ekleri

• 3500TLLL.png
    35,4 KB · Görüntüleme: 283
  • 3500TLLL2.png
    16,7 KB · Görüntüleme: 341
Bilirsiniz ki amd işlemciler biraz fazla ısınır.
3500 tl lik butceye r9 280 koymussun ve sıvı soğutma koymussun.
Bilirsiniz ki Amd işlemciler biraz fazla ısınır. Ayrıca 8350 overclock yapılarak 4.7 çıkabiliyor.(ama seçtiğim anakartta bildiğim kadarıyla 4.4) İleride overclock yapılınca daha fazla ısınacaktır diye sıvı soğutmayı tercih ettim. ayrıca r9 280 nin ne zararı var onu anlamadım ??

Ben zararı var demedim 3500 tl lik bir butceye gtx 970 alınabiliyorken neden r9 280 alınasın?

Bu bütçeye gtx 970 alma şansı varken sepetine ekran kartını ekleyip diğer parçaları bütçenin yeten kısmına göre dizmeni tavsiye ederim.

Ben zararı var demedim 3500 tl lik bir butceye gtx 970 alınabiliyorken neden r9 280 alınasın?
Gtx 970 r9 280 arasındaki farkları zahmet olmassa yazarmısınız ? Bende nvida da tavsiye ediyorum. Fakat Şu olayı anlamadım. Aralarında ne gibi farklılıklar var teşekkürler...

GTX970 yeni mimarı daha az güç tüketimi var DX12'yi direk destekliyor. Yani r9280 den cok üstün bir kart youtube'den benchmark testlerine bakarsan arasındaki farkı anlarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pardon ben r9 290 özellikleriyle karıştırmışım afedersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…