EnisKekech Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 927 Çözümler 1 Yer Kocaeli/Çayırova Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #11 sjsjaga dedi: Herkese cevapları için teşekkür ederim ben kimse cevaplamaz sanmıştım ama sağ olun cidden. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabildiysek ne mutlu.
sjsjaga dedi: Herkese cevapları için teşekkür ederim ben kimse cevaplamaz sanmıştım ama sağ olun cidden. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabildiysek ne mutlu.
S sjsjaga Centipat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #12 Size bir şey soracağım APU sistemleri pek sevmiyorum benim sistemim APU o yüzden ekran kartı lazım. Ama olmuyorsa 4000TL'ye kadar olur yani.
Size bir şey soracağım APU sistemleri pek sevmiyorum benim sistemim APU o yüzden ekran kartı lazım. Ama olmuyorsa 4000TL'ye kadar olur yani.
EnisKekech Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 927 Çözümler 1 Yer Kocaeli/Çayırova Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #13 sjsjaga dedi: Size bir şey soracağım APU sistemleri pek sevmiyorum benim sistemim APU o yüzden ekran kartı lazım. Ama olmuyorsa 4000TL'ye kadar olur yani. Genişletmek için tıkla... Şu an sizin bütçenizle bu piyasada ekran kartına sahip bir sistem toplamak imkansız. Ekran kartları sistem fiyatlarını geçti ya piyasanın durulmasını bekleyeceksiniz ki ne zaman durulacağı belli değil. Ya da APU bir sistem toplayacaksınız.
sjsjaga dedi: Size bir şey soracağım APU sistemleri pek sevmiyorum benim sistemim APU o yüzden ekran kartı lazım. Ama olmuyorsa 4000TL'ye kadar olur yani. Genişletmek için tıkla... Şu an sizin bütçenizle bu piyasada ekran kartına sahip bir sistem toplamak imkansız. Ekran kartları sistem fiyatlarını geçti ya piyasanın durulmasını bekleyeceksiniz ki ne zaman durulacağı belli değil. Ya da APU bir sistem toplayacaksınız.
S sjsjaga Centipat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #14 Fatihh Özcan dedi: Kronik sorunlu SSD ve Rampage PSU bulunmakta. Ekran kartının 4 GB olduğunada bakmayın sizi memnun edeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Kronik sorun derken ne demek istediniz.
Fatihh Özcan dedi: Kronik sorunlu SSD ve Rampage PSU bulunmakta. Ekran kartının 4 GB olduğunada bakmayın sizi memnun edeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Kronik sorun derken ne demek istediniz.
Fatihh Özcan Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 347 Çözümler 3 23 Mayıs 2021 #15 sjsjaga dedi: Kronik sorun derken ne demek istediniz. Genişletmek için tıkla... SSD'nin kendi problemleri var. Örnek olarak okuma ve yazma hızı düşüklüğü ve ani sistem kitlenmeleri bulunmakta.
sjsjaga dedi: Kronik sorun derken ne demek istediniz. Genişletmek için tıkla... SSD'nin kendi problemleri var. Örnek olarak okuma ve yazma hızı düşüklüğü ve ani sistem kitlenmeleri bulunmakta.