3500 TL'ye sistem toplama

İş için mi oyun için mi? oyunsa hangi oyunları oynayacaksın? İntel mi AMD mi tercih ediyorsun? Yarı 0 yarı 2. el toplanır bu paraya.

İkinci el düşünür müsünüz?

İkinci el olması yada olmaması farketmez
İş için mi oyun için mi? Oyunsa hangi oyunları oynayacaksın? Intel mi AMD mi tercih ediyorsun? Yarı 0 yarı 2. el toplanır bu paraya.

Minecraft ve FNAF gibi düşük sistemli oyunları oynayacağım Intel veya AMD olması fark etmez ama ben AMD'yi tercih ederim.

İkinci el olması yada olmaması farketmez
İkinci el 3400G - 1900 TL
İkinci el anakart (B450 çipset) - 350 TL
İkinci el RAM (16 GB) - 600 TL
İkinci el kasa - 300 TL
İkinci el SSD (240/480 GB) - 350 TL
İkinci el PSU - 300 TL
TOPLAM: 3800 TL

İkinci el linklerini bile bile atmadım, ilanlarla alakam olmadığı için. Fakat ikinci el piyasasını kontrol ettim.

Ekran kartsız satılan sıfır hazır sistemler oluyor bazen, ilanlara bakarak bulabilirsin. Ekran kartlı istersen muhtemelen tamamen ikinci ele yönelmen gerekir, yukarda arkadaş güzel bir liste yapmış öyle birşey ayarlayabilirsin

Peki bu ekran kartsız satılan sistemler Minecraft'ta ve FNAF'ta kaç FPS verir ya da ikinci el ekran kartlı sistemler Minecraft'ta ya da FNAF'ta kaç FPS verir?

Peki bu ekran kartsız satılan sistemler Minecraft'ta ve FNAF'ta kaç FPS verir ya da ikinci el ekran kartlı sistemler Minecraft'ta ya da FNAF'ta kaç FPS verir?
Aldığın sisteme ve sonradan alıp takacağın ekran kartına göre değişir. Böyle ekran kartsız sıfır sistem bulursan uyguna al, sonradan sıfır veya ikinci el bir ekran kartı takabilirsin, ama ben direkt aldığımda hepsini bir alayım, bi daha ekran kartı aramayayım diyorsan yukarda arkadaşın listelediği gibi ikinci el olarak alabilirsin. Onunda ekran kartı yok ama işlemcisi oyun oynatır.

Bu sistem Minecraft ve FNAF'ta kaç FPS verir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…