3500 Tl'ye sistem toplama

Suwin1

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar birkaç hafta içinde 3500 Tl'ye bir oyun bilgisayarı toplayacağım. Kendim bir tane topladım ancak almadan önce emin olmak için sizlere sormaya karar verdim. Sizce sistemim nasıl olmuş, uyumlu mu almalı mıyım?

Anakart: MSI Z97 Gaming 3
İşlemci: İntel Core İ5 4690K
Ram: Corsair Vengeance 8Gb (4x2) 1600mhz
Harddisk: Western Digital 1tb Caviar Blue 7200 rpm
Ekran Kartı: MSI GTX970 Gaming 4g
Kasa: Corsair Carbide 200R 80+ 650w Güç Kaynaklı Kasa
SSD: Şimdilik başka birkaç parça daha aldığım için ssd'yi sonra almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Over clock düşünmüyorsanız anakartı Z97 PC Mate yapın, işlemciyi i5 4460 yapın SSD yi alabilirsiniz böylelikle. HDD'yi de Seagate alın.

Over clock düşünmüyorsanız anakartı Z97 PC Mate yapın, işlemciyi i5 4460 yapın SSD yi alabilirsiniz böylelikle. HDD'yi de Seagate alın.
overclock şimdilik düşünmüyorum ama ileride yapacağım bu sebeple böyle topladım

Sıkıntı yok sistem de, fakat eliniz de monitörünüz var sanırım ?

OC yapacaksanız soğutucu şart.

Sıkıntı yok sistem de, fakat eliniz de monitörünüz var sanırım ?
evet monitörüm var saolun birde bazı arkadaşlar gaming 3 ü değiştirmem konusunda ısrar ettiler sizce değiştirmeli miyim kötü müdür?

OC yapacaksanız soğutucu şart.
şimdilik oc düşünmüyorum o yüzden almadım soğutucu ancak ileride sıvı soğutma yada 212 evo takıp oc yapmayı düşünüyorum

evet monitörüm var saolun birde bazı arkadaşlar gaming 3 ü değiştirmem konusunda ısrar ettiler sizce değiştirmeli miyim kötü müdür?
Benim arkadaşımda Gaming 3 var. Tek şikayet ettiği konu SLI yapılmıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…