Öncelikle konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum ilk konum
. Arkadaşlar ben normalde Recep ve Ali abinin çektiği 3000 TL'ye oyun bilgisayarı toplama videosundaki bilgisayarı toplayıp uzun süreli kullanıcaktım. Fakat R9 290 Crossfire Sistemi gördüm ve daha cazip geldi ama max bütçe 3500 TL iken sadece 1 R9 290 1000TL+ bir fiyata sahip bu yüzden 3500 tlye biraz R9 290 Crossfire'ı yapmak imkansız gözüküyor bu yüzden 3000-3500 Tl arasında toplanan bi crossfire sistemi recep abilerin "3000Tl'ye oyun bilgisayarı"ndan daha iyi olur mu? Bu konuda görüşlerinizi rica edebilir miyim ve sizden bi ciram daha var. Bana sorunsuz 2 Ekran Kartı (Yani Crossfire Destekleyen) Bir sistem toplar mısınız? İşlemcisinden tutun da RAM'i, HDD, anakartı yazarsanız max bütçe 3500.(Sistemde SSD yerine HHD tercih ederim öneriler o biçimde olursa sevinirim.)
Ram en az 4Gb (Aslında İstediğim 2x4)
İşlemci Size Kalmış
Anakart size kalmış (2 tane ekran kartı takabileceğim 2 tane RAM takabileceğim Crossfire destekleyen diyeceğimde bu işlemci de olabilir. Tam bilmiyorum bu konuyu.)
Kısacası beni anlayan 3-5 kişi varsa ve yardım ederse sevinirim
Cevap verdiğiniz için şimdiden sevindim.
Not: Recep ve Ali abide bu konuda yorum yaparsa sevinirim çünki gerçekten nadir sistemlerden birisi olduğunu düşünüyorum Crossfire'ın
+