3500 TL'ye Sistem

LucCciD

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar oncelikle merhaba.
Laptop dan skldıgım için masa ustu bilgisayar toplamak istiyorum ve bu oyun bilgisayari olmasi gerekiyor.
Oyunlardan kastim sadece ve sadece MMORPG dir

Ben kendi bilgilerimle ( yanliş ola bilir ) bir bilgisayar toplamaya çalıstım. Akıl akıldan ustun olabilecegi için sizinde yardımlariniza başvurmak istiyorum. Monitörsüz bu 3000-3500 tl cıvarı secım yaptım...

Kasa haricinde tum bileşenleri tek bir sitede buldum. Kasayi buldugum site ve ozellıkelrınıde resımle belirticem.

Kasa olarakta power sub ıcınde oldugundan bu kasayı sectım.

Bu benım ılk kasa toplayısım bılgı verısıenzıe sevınırım. Değiştirilse fiyat performans tan yana ıyı olacagını yada bır yerde yanlıs var ise ( kasaya anakart veya ekran kartı ve ya sogutucu sıgmaya bılır gıbısınden. ) haber verıp dogrusunu soylersenız cok sevınırım. Tesekurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum şöyle bir sistem öneririm. Hem güncel Skylake tabanlı hemde GTX 970 ile oyunlarda daha performanslı. Yalnız gözümden kaçmış işlemciyi İ5 6400 seçmişim bir sıkıntı yaratmaz ama siz İ5 6500 yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…