Selam arkadaşlar, ben bu sene liseye geçeceğim. Okul evden ayakla 30 dk da gidiliyor.
Bir de arkadaşlar bana telefon lazım.
Toplam 2'si 3.500 TL olması lazım.
Harekete geç sloganıyla yola çıkan Mosso, estetik anlayışı ve her zevke uygun konforlu tasarımlarıyla bisiklet sporunun gelişmesine katkı sağlamış ve bisikletçiye her zaman önem vermiştir.
www.mossobisiklet.com
Bu işini görür diye düşünüyorum. Kalan parayı da telefona yatırırsın. Bisiklete de 1500'den az para harcama bence.
Harekete geç sloganıyla yola çıkan Mosso, estetik anlayışı ve her zevke uygun konforlu tasarımlarıyla bisiklet sporunun gelişmesine katkı sağlamış ve bisikletçiye her zaman önem vermiştir.
www.mossobisiklet.com
Bu işini görür diye düşünüyorum. Kalan parayı da telefona yatırırsın. Bisiklete de 1500'den az para harcama bence.
Bisikletiniz kaliteli olsun istiyorsanız ve ben sadece okul için kullanmayacağım diyorsanız bu miktarı gözden çıkarmalısınız. Hayır, sadece okul için kullanacağım diyorsanız biraz daha düşürebilirsiniz.
Xiaomi Redmi Note 9 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Dağ (Kros) Bisikleti markaları en uygun fiyatlarla GittiGidiyor'da! Dayanıklı, kaliteli ve yüksek performans gösteren dağ bisikleti modellerini keşfetmek ve dağ (kros) bisikleti satın almak için tıklayın!