3500 TL'ye TWS kulaklık önerisi

Alperen3446

Megapat
Daha fazla  
Dostlar selam, iki hafta önce Anker libert 4 nc modelini satın aldım. Ses kalitesi, bass performansı çok iyiydi. ANC performansına söylenecek yok. Bence kendisinden üst segmentte olan kulaklıklarla yarışır düzeyde ama beni iade etmek zorunda bıraktıran sorunu var, o da boyutu. Kulağım biraz küçük olduğu için en fazla 1 saat takabiliyorum, sonrasında ağrı yapmaya başlıyor. O yüzden yeni bir kulaklık arayışına geçtim.

Önceliklerim: Yüksek ses, bass ve kaliteli ANC performansı ve biraz küçük olması.

Aklımdaki modeller: Beats Studio Buds, Galaxy Buds 2 Pro, Jabra Elite 7 active.

Buds 2 Pro çok mantıklı duruyor ama arkadaşımda vardı ve deneme şansım oldu, 4 nc modeliyle kıyasladığımda şeffaf mod ve boyut dışında neredeyse her şeyin aynı olduğunu fark ettim ses kalitesi ve bass vs. olarak. Hatta 4 nc modelinin uygulamasındaki ekolayzer ile bir tık öne geçtiğini de söyleyebilirim. O yüzden Beats Studio Buds ve Jabra Elite 7 Active'e biraz daha sıcağım. Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…