3500 TL'ye Wireless kulaklık önerisi

HarryPowell

Hectopat
Yer
Ataşehir/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarımı ve Programlama
Merhaba. Normalde mikrofonlu kulaklık alıp kullanıcaktım fakat fikrim değişti. Mikrofonu QuadCast aldım fakat kafaüstü bir kulaklık ihtiyacım var. CS, Battlefield gibi FPS oyunları oynadığım için ses kasmak benim için önemli. Kafa bandının sağlam olması gerekiyor çünkü kafam biraz büyük. Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
Not: Kulaklığın mikrofonunun olmasına hiç gerek yok. Zaten halihazırda mikrofon aldım.

Bütçe: Max 3500TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artics 1 Wireless alabilirsin. Ben memnunum mikrofon ve ses sürücüleri gayet güzel. Kablosuz gecikme süreleri de gayet iyi. Mikro USB şarj ile şarj edilmesi eksi yönü bir de malzeme kalitesi arctis 3 ve 5'e göre biraz kısılmış. Çok kalitesiz değil fakat onlar kadar da malzeme kalitesi iyi değil. Fakat USB dongle ile bağlanıp programıyla biraz oynarsan gerçekten kafanı ağrıtacak sesi verebiliyor. Şu anlık bir haftalık deneyimim bu kadar. Uzun kullanım deneyimi için yorum yapamayacağım. Ben satın aldığımda 3499 TL'ydi. Şimdi ne olmuş bakmadim.

Artics 1 Wireless alabilirsin. Ben memnunum mikrofon ve ses sürücüleri gayet güzel. Kablosuz gecikme süreleri de gayet iyi. Mikro USB şarj ile şarj edilmesi eksi yönü bir de malzeme kalitesi arctis 3 ve 5'e göre biraz kısılmış. Çok kalitesiz değil fakat onlar kadar da malzeme kalitesi iyi değil. Fakat USB dongle ile bağlanıp programıyla biraz oynarsan gerçekten kafanı ağrıtacak sesi verebiliyor. Şu anlık bir haftalık deneyimim bu kadar. Uzun kullanım deneyimi için yorum yapamayacağım. Ben satın aldığımda 3499 TL'ydi. Şimdi ne olmuş bakmadim.
Ha bir de özellikle enstrüman seslerini çok güzel veriyor. Bass performansı da fena değil. Böyle muhteşem mi diyemem fakat yeteri kadar. Zevkini bozmaz yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı