Merhaba dostlar, arkadaşım corona sürecinde sürekli çalıştı, neredeyse 3.500 TL biriktirdi onun için en iyi olacak şekilde bir sistem toplar mısınız gerçekten anıl teri olduğu için ben toplamak istemedim.
Siz profesyonel olduğunuz için işi size bırakıyorum, sistemde oyun oynayacak arkada. /Steam PUBG istiyor.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En ucuz AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.444,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gigabyte GA-A320M-S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
G.Skill RipjawsV Red 8 GB 3000 MHz DDR4 CL16 F4-3000C16S-8GVRB Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
İşlemci revizyonlu olan AF modeli. Darboğaz yapsa bile oyundan soğutacak kadar darboğaz yapmayacaktır. Ayrıca bütçe de ortada. 1600AF bütçeyi aşacaktır.