35000-40000 TL PC toplama

Bütçe
35000

Gökhan3455

Centipat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
serbest meslek
PC toplama yardımı.

Benim iyi bir CS:GO oynu için ve yeni cıkan oyunlarda yardımcı olabilecek sistem kurabilmek istiyorum. AMD ekran kartı ve işlemci istemiyorum. Bu arada sadece kasa toplayacağım.

Son düzenleme:
Genel olarak CS GO oynayacaksanız FULL HD sistem kurmak mantıklı olur. Böylelikle yüksek FPS'ler alınabilir.

Toplam: 39.833 TL

Genel olarak CS:GO oynayacaksanız Full HD sistem kurmak mantıklı olur. Böylelikle yüksek FPS'ler alınabilir.

Toplam: 39.833 TL.

Elinize saglık. Darbogaz filen yapmaz değil mi ya da yanına başka bir tane daha toplama ihtimalimiz var mı seçenek olarak bir de bu parcaları tek tek alıp bilgisayarcıda toplatmak manyıklı mıdır?

Eğer ki ben toplayamam, bozarım falan diye endişeleniyorsanız işini iyi yapan bir bilgisayarcıya toplatabilirsiniz.

AMD istemediğiniz için pek fazla alternatifte yok. Dilerseniz farklı 4060 Ti 8GB modellerine bakabilirsiniz.

Sistem darboğaz yapmaz.

4070 sistem toplanabilir ama CS:GO ağırlıklı oynayacağınız için 4070'e gerek yok. Fazla masraf çıkar. 4060 Ti Full HD oyunculuk için çok yeterli bir kart.

Eğer ki ben toplayamam, bozarım falan diye endişeleniyorsanız işini iyi yapan bir bilgisayarcıya toplatabilirsiniz.

AMD istemediğiniz için pek fazla alternatifte yok. Dilerseniz farklı 4060 Ti 8 GB modellerine bakabilirsiniz.

Sistem darboğaz yapmaz.

4070 sistem toplanabilir ama CS:GO ağırlıklı oynayacağınız için 4070'e gerek yok. Fazla masraf çıkar. 4060 Ti Full HD oyunculuk için çok yeterli bir kart.

Üstat hani bunu sadece CS:GO olarak da görme diger yeni oyunları da ara sıra acabileceğim tür olursa iyi olur ara sıra yükler oynarım.

Üstat hani bunu sadece CS:GO olarak da görme diger yeni oyunları da ara sıra acabileceğim tür olursa iyi olur ara sıra yükler oynarım.

Çoğu oyunu 100 FPS üstü oynarsın. O konuda kafan rahat olsun.

Genel olarak CS GO oynayacaksanız FULL HD sistem kurmak mantıklı olur. Böylelikle yüksek FPS'ler alınabilir.

Toplam: 39.833 TL
Buna benzer bir sistemi AMD tabanlı kuracak olursak nasıl olur dostum? Benim de monitor dahil 45k bir bütçem var, öneri yapabilir misin?

Buna benzer bir sistemi AMD tabanlı kuracak olursak nasıl olur dostum? Benim de monitor dahil 45k bir bütçem var, öneri yapabilir misin?

AMD Ryzen 5 7600 işlemci ile Gigabyte B650 Gaming X AX anakartı alınabilir. Tabii bu RAM'lerin AMD Expo desteği olmadığından Kingston Fury Beast RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz DDR5 RAM'leri tercih edilmeli. Ekran kartıda AMD olsun isteniliyorsa, RTX 4060 Ti ekran kartı yerine Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7700 XT Gaming OC 12GB tercih edilebilir.

Çoğu oyunu 100 FPS üstü oynarsın. O konuda kafan rahat olsun.

AMD Ryzen 5 7600 işlemci ile Gigabyte B650 Gaming X AX anakartı alınabilir. Tabii bu RAM'lerin AMD EXPO desteği olmadığından Kingston Fury Beast RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz DDR5 RAM'leri tercih edilmeli. Ekran kartıda AMD olsun isteniliyorsa, RTX 4060 Ti ekran kartı yerine Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7700 XT Gaming OC 12GB tercih edilebilir.

Peki sizce AMD mi Intel mi FPS oyunlarında iyidir görüşünüz nedir?

Bir de 240 Hz ekran almayı düşünüyorum onun için bu sistem tam iş görür mü?

Son düzenleme:
AMD Ryzen 5 7600 işlemci ile Gigabyte B650 Gaming X AX anakartı alınabilir. Tabii bu RAM'lerin AMD Expo desteği olmadığından Kingston Fury Beast RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz DDR5 RAM'leri tercih edilmeli. Ekran kartıda AMD olsun isteniliyorsa, RTX 4060 Ti ekran kartı yerine Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7700 XT Gaming OC 12GB tercih edilebilir.
Bu bahsettiğin bileşenlerle 144hz 2k bir monitör de düşünüyorum, sence yeterli olacak mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı