35000 ₺ laptop önerisi

mustf.g7

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yeni bir laptop almak istiyorum ancak alacağım cihazda SolidWorks gibi biraz güçlü işlemci gerektiren uygulamalar açacağım, günümüz iyi oyunlarınıda Cyberpunk 2077 gibi, sorunsuz oynayabileceğim iyi bir laptop var mıdır? Ben pek haberdar olmadan Tulpar serisine bir baktım 17.3 ekran büyüklüğünden dolayı beni bayağı cezbetti ama bilemiyorum aynı fiyata daha iyi donanıma sahip cihazlar var mıdır önerisi ve tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim. Bütçemi 40000 TL'ye kadar çıkarabilirim.

Paneli HP %100sRGB diyor ama %45NTSC olduğu iddiaları var haberiniz olsun.

Kanka bayağı iyi zaten ASUS ROG PC konusunda en iyi marka bunun ekranı QHD yani çözünürlüğü normale nazaran daha yüksek işlemcisini bayağı zorlasanda sağlam ekran kartıda RTX 3060 iyi bir ekran kartı

Tavsiyem ekran kartı 4050 veya 3050 kesinlikle alma ve Excalibur Monster o tarz markalara bulaşma alacaksan ASUS MSI HP Victus veya HP Omen al.

Kanka bayağı iyi zaten ASUS ROG PC konusunda en iyi marka bunun ekranı QHD yani çözünürlüğü normale nazaran daha yüksek işlemcisini bayağı zorlasanda sağlam ekran kartıda RTX 3060 iyi bir ekran kartı.

Tavsiyem ekran kartı 4050 veya 3050 kesinlikle alma ve Excalibur Monster o tarz markalara bulaşma alacaksan ASUS MSI HP Victus veya HP Omen al.

Hocam şu ikisi nasıldır forumda gördüm alınır mı? Sence ya da hangisi alınır?

Kanka bayağı iyi zaten ASUS ROG PC konusunda en iyi marka bunun ekranı QHD yani çözünürlüğü normale nazaran daha yüksek işlemcisini bayağı zorlasanda sağlam ekran kartıda RTX 3060 iyi bir ekran kartı.

Hocam aldığım cihazı bir sorun da çıkmazsa uzun süreler kullanmayı düşünüyorum. Bu yüzden RTX 4060 bana daha mantıklı geldi RAM konusunda da 32 GB olanlara baktım, genelde en azından önümüzde ki bir 5-7 sene istedigimi çalıştırması açısından.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam aldığım cihazı bir sorun da çıkmazsa uzun süreler kullanmayı düşünüyorum. Bu yüzden RTX 4060 bana daha mantıklı geldi RAM konusunda da 32 GB olanlara baktım, genelde en azından önümüzde ki bir 5-7 sene istedigimi çalıştırması açısından.

MSI daha iyi ürünleri kaliteli ve uzun ömürlü oluyor.

Hocam şu ikisi nasıldır forumda gördüm alınır mı? Sence ya da hangisi alınır.

Hocam aldığım cihazı bir sorun da çıkmazsa uzun süreler kullanmayı düşünüyorum bu yüzden RTX 4060 bana daha mantıklı geldi RAM konusundada 32 GB olanlara baktım genelde en azından önümüzde ki bir 5-7 sene istedigimi çalıştırması açısından.
MSI daha iyi ürünleri kaliteli ve uzun ömürlü oluyor.

Hocam aldığım cihazı bir sorun da çıkmazsa uzun süreler kullanmayı düşünüyorum bu yüzden RTX 4060 bana daha mantıklı geldi RAM konusundada 32 GB olanlara baktım genelde en azından önümüzde ki bir 5-7 sene istedigimi çalıştırması açısından.

2'sinden birini tercih edeceksen MSI daha ağır basar Acer'in laptopları uzun ömürlü değil ama MSI bayağı gider.

İsteklerine uyuyorsa buna da bakabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Attığınız iki model de alınmaz. 14500HX Victus tercih edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı