35000 TL 2K oynatacak sistem önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım bu mesajın yeterli. Bilgisayardan çok anlamayıp kulaktan dolma bilgilerle biliyormuş gibi yapmak buraya kadar. Madem bilgisayarlardan çok anlamıyorsun sus ve millete yanlış bilgiler verme.

Tam da bu mesajı arıyordum hocam, ellerinize sağlık.

Bu nasıl? Gigabyte windforce modelini önermiyorlar. Sıcaklık değerleri leş ötesiymiş ve sesten oyunu duyamazmışsınız.
Miş miş miş de muş muş muş. 🤣

Soket dediğiniz parça hangisi nereden bakıyorsunuz? Rekabetçi oyunlar istisna, onlar için işlemciye önem vermek daha iyi haklısınız. Diğer oyunlarda 4060 ti %25 daha iyi performans + 2K oynama imkanı sunuyor.
Çok ilginç. 3-4 gün öncesine kadar soketin ne demek olduğunu bilmeyen birisi şimdi bize sistemleri öğretiyor. :)

Elimden geldiğince değerlendireceğim. Ekran kartını değiştirebilirim gelecekte elbette benim şu anda beynimi kurcalayan işlemci ve SUNRISE-4070 (99 küsuratı da sorun etmem zaten bir market alışverişi neredeyse 200 tutuyor bir aylık) iyi duruyor 7500F benchmarklarda güzel duruyor ve soket konusunda da daha uzun nesil sağlıyor dediğinize göre büyük ihtimal bununla giderim ayrıca 2K Gaming Low 2K veya Mid 2K yani 2K high oynama gibi hayallerim yok o konuda sıkıntınız olmasın ve zaten her türlü sıvı soğutma için de para biriktirebilirim bursdan aldığım parayla alırım sıvı soğutmayı da en az 2 ay içinde. @LorrieNN tekrardan sistem önerileriniz için sağ olun.

Oyun için en f/p bu
Soğutucu alman lazım: THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE 66.17 CFM, TL-C12C 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 İÅlemci soÄutucusu - inventus

Attığın sistem 35 değil 30K.
@Ensiance Madem benim önerime bütçeyi aşıyor diye laf ediyorsun, sen neden aynı bütçesi olan adama benimle aynı şeyleri öneriyorsun? :)

Neyse bu kadar yeter. Daha fazla rezil olma. :)

Elimden geldiğince değerlendireceğim. Ekran kartını değiştirebilirim gelecekte elbette benim şu anda beynimi kurcalayan işlemci ve SUNRISE-4070 (99 küsuratı da sorun etmem zaten bir market alışverişi neredeyse 200 tutuyor bir aylık) iyi duruyor 7500F benchmarklarda güzel duruyor ve soket konusunda da daha uzun nesil sağlıyor dediğinize göre büyük ihtimal bununla giderim ayrıca 2K Gaming Low 2K veya Mid 2K yani 2K high oynama gibi hayallerim yok o konuda sıkıntınız olmasın ve zaten her türlü sıvı soğutma için de para biriktirebilirim bursdan aldığım parayla alırım sıvı soğutmayı da en az 2 ay içinde. @LorrieNN tekrardan sistem önerileriniz için sağ olun.
Teşekkürler hocam. Hayırlısı olsun. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı