35000 TL 2K oynatacak sistem önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4070 2K için yeterli.

VRAM kullanım testlerine bak yeni oyunlarda VRAM yetmediği için FPS çakılıyor sıfır sistem alıp öyle bir şey başıma gelse kafayı yerim o yüzden attığım şekilde sistemi almasını ya da 1080p çözünürlüğe inmesini öneriyorum.

VRAM yetmediği falan yok. AMD optimizasyonu ile NVIDIA optimizasyonu aynı değil.

7500F + 4060'ın 12400F + 4060 Ti'dan daha iyi oyun performansı vereceğini düşünen birisinde akıl aramamak, öneri ise asla almamak lazım.

Ya birader konu başından itibaren okuyorum da sen ne kullanıyorsun bize de ısmarla. AM5 AM4 kadar nesil destekleyecek 2 veya 3 nesil fark etmez. Intel ise birkaç istisna dışında her sene anakart değiştirmemizi istiyor sen adama soket ömrü bitmiş sistem öneriyorsun. Şu an söket ömrü olan bir nesli alırsa ileride soketin desteklediği işlemciyi ve ona uygun ekran kartı da alabilecek. Intel alırsa tek yapabileceği şey ekran kartı değiştirmek tamamen sistem yenilemeyecekse.

Yeni nesil her oyunda en yüksek ayarlarda VRAM sıkıntısı çekmiyorum 6750XT ile 4070 nasıl sorun çeksin?

Keşke dikkatli okusaydın, amd'nin 2 yıl destekleyeceğini okuyup öğrenmeyi kaçırmışsın.

Yeni nesil her oyunda en yüksek ayarlarda VRAM sıkıntısı çekmiyorum 6750XT ile 4070 nasıl sorun çeksin?

2K'da Full ayarlarda mı oynuyorsun ve yeni oyunlardan kastın ne benim kasttetiğim oyunlar Alan Wake 2 ve yeni avatar oyunu gibi oyunlar.

Keşke dikkatli okusaydın, AMD'nin 2 yıl destekleyeceğini okuyup öğrenmeyi kaçırmışsın.

Vay ben bilmiyordum ya çok sağ ol. Eee kafası güzel arkadaş 2 sene az mı? AM4 ömrü bitmiş olmasına rağmen yeni işlemciler gelecekken AM5'e de aynı şey olmayacak mı? Adam şimdi alsın o zaman Intel sistemi, sonra yeniden dizer sistemi. Şimdi bu adamla benim oyum bir mi?

2K'da Full ayarlarda mı oynuyorsun ve yeni oyunlardan kastın ne benim kasttetiğim oyunlar Alan Wake 2 ve yeni avatar oyunu gibi oyunlar.

Evet 1440p, lorrien biliyor aldığım değerleri, Alan Wake 2'de çatır çutur oynuyorum da oyun optimizasyon özürlüsü Avatar'ı oynamadım yalan olmasın ilgimi çekmedi diye, belki arkadaştan isterim hesabı yükler denerim.

Ayrıca Nvidia'nın vram optimizasyon olayı yok muydu? Ben mi halis atıyorum.

Sanırım bu mesajın yeterli. Bilgisayardan çok anlamayıp kulaktan dolma bilgilerle biliyormuş gibi yapmak buraya kadar. Madem bilgisayarlardan çok anlamıyorsun sus ve millete yanlış bilgiler verme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…