@Onur Serbes Hocam peerless assasin iyi soğutucu fakat 7600X için fazla geleceğini düşüyorum. Eğer geleceğe dönük olsun diye bakıyorsanız ve ileride üst seviye bir işlemci kullanmayı planlıyorsanız fiyat farkı değer fakat aksi halde pek emin değilim. Attığım soğutucu 7600X için yeterli gelecektir.
İlk attığınız fotoğraftaki gibi ram'i x2 yaparak ataberk doğan'ı almanızı öneririm. Parçaları -soğutucu dışında- diğerlerine göre kaliteli parçalardan oluşuyor.
Hocam eğer çok ileride 4080 ve üstü gibi güç içen kartlardan almayı düşünmüyorsanız o 650W hayli hayli yetecektir. 7600X ve 7800XT'nin yükte bile ben 500W'ı geçeceğini pek sanmıyorum.
Ek olarak belirtmek isterim ki şu tarz benchmark sitelerine güvenmenizi pek önermem. Zira doğru bilgi verdikleri çok muamma. Youtube'daki oyun içi testleri veya bilindik inceleme kanallarının incelemelerine bakmanız daha sağlıklı olacaktır.
Hocam sinerji son zamanlarda pek önerilmiyor. Müşteri hizmetleri ile ilgili sıkıntı yaşayanlar var. Biz de sinerji önermeyip bir nevi protesto ediyoruz

.