35000 TL laptop önerisi

Bütçe
35000
Yeni üniversiteye geçtim. Yazılım ve programlama üzerine kendimi geliştirmek istiyorum ve laptopa ihtiyacım var. Oyun oynamayı çok seviyorum aynı zamanda okul hayatıma da katkı sağlayacak bir laptop istiyorum. Taşınabilirlik benim için önemli, çok kaba, ağır bir laptop istemiyorum. Ayrıca malzeme kalitesine çok takıntılıyım plastikten uzak durmak istiyorum. Beni üzmeyecek her türlü kullanımıma ayak uyduracak bir laptop arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada bütçem 35000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçede çok ağır laptoplar oluyor genelde.

Max performance ekran kartı var. 300 Hz ekran var. Biraz ağır ama iş görür düzeyde. Aldıktan sonra Windows 11 kurmanızı öneririm. Artan parayada RAM ve soğutucu alırsınız.

300hz olayı cidden çok iyiymiş.Özellikle valorant cs gibi fps oyunları oynuyorum.Ömür boyu bakım garantisi de çok iyi.Bütün işlerimi halledebileceğimi düşünüyorum.Umarım çok ağır değildir.Monster'in kendi sitesinden özelleştirme yaparak ramı yükseltirim diyorum.Bu arada yardımın için teşekkürler

Neredeyse 3kilo ve pil ömrü olarak beklentiniz olmasın bile.
Yani aslında şuan matebooklarda kampanya var yanında doluca hediye veriyor huawei oyun oynamak istemesem gözün kapalı alcam 30000tl ye 12.nesil İ9 var ve mouse çanta 34"curved monitör var ama işte oyun da oynamak istiyorum aslında 40 bine çıkabilirim bütçede 2 laptop alsam mantıklı olur mu biri oyun biri okulum ve yazılım için

Bu arada bu dediğim kampanyadan 20 bine de var İ7 12700h sadece hediye olan monitör değişiyo geriye 20 bin kalıyo onu da gaming laptop için ayırsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…