A aidroxxx Zeptopat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #1 6 ay içinde 35000 TL bilgisayar toplayacağım yani parçaları 6 ay içinde sıra sıra alarak. Nasıl bir sistem önerirsiniz? Sadece kasa bilgisayar. Monster Notebook bilgisayarımın yanına koyarak setup yapacağım. Teşekkürler.
6 ay içinde 35000 TL bilgisayar toplayacağım yani parçaları 6 ay içinde sıra sıra alarak. Nasıl bir sistem önerirsiniz? Sadece kasa bilgisayar. Monster Notebook bilgisayarımın yanına koyarak setup yapacağım. Teşekkürler.
HasanTurhan Kilopat Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 505 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #2 Fiyatlar değişkenlik gösterir, mantıklı mı sizce? Bugün atıyorum 10k ya aldığın ekran kartını 3 ay sonra 10 k ya bir altını alabilirsiniz.
Fiyatlar değişkenlik gösterir, mantıklı mı sizce? Bugün atıyorum 10k ya aldığın ekran kartını 3 ay sonra 10 k ya bir altını alabilirsiniz.
semko Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #3 sildim
A aidroxxx Zeptopat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #4 HasanTurhan dedi: Fiyatlar değişkenlik gösterir, mantıklı mı sizce? Bugün atıyorum 10k ya aldığın ekran kartını 3 ay sonra 10 k ya bir altını alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba değerli yorumun için sağ ol ama önemli parçaları erkenden almayı planlıyorum.
HasanTurhan dedi: Fiyatlar değişkenlik gösterir, mantıklı mı sizce? Bugün atıyorum 10k ya aldığın ekran kartını 3 ay sonra 10 k ya bir altını alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba değerli yorumun için sağ ol ama önemli parçaları erkenden almayı planlıyorum.