35000 TL setup

Alperenzer0

Decapat
Daha fazla  
Şu an bu parçaları seçtim önerilerinizi bekliyorum.
| 4000 TL en ikonik işlemcilerden zaten.

| Bulabildiğim en F/P ekran kartıydı.

| B450 B550 bütçemi aşıyor diye seçtim.

| 32 GB RAM bir daha yükseltemeyeceğim bir sistem olmasından kaynaklı 32 seçtim.

| 1TB SSD.

| PSU 650W.

| Kasa 4 fanlı mesh toz filtresi var markasının önemi yok diye biliyorum.

ViewSonic XG2405 VS17984 24" 1 MS 144 Hz HDMI+ - PttAVM.com utm_source=akakce.com&utm_medium = fiyat-kiyaslama&utm_campaign = akakce&v=1.27.8
|144 Hz 1 ms IPS gayet hoş asansör mekanizmalı.

|Xpg Summoner miniyide tercih edebilirim aynı diye biliyorum.

| Razer güzel diye biliyorum kötü diyenlerde var önerebilirsiniz.

|Mikrofonu önemli benim için ufaktan yayın yapmayı düşünüyorum.

Sistem böyle düşüncelerenizi yazın.

Son düzenleyen: Moderatör:

| 32 GB RAM bir daha yükseltemeyeceğim bir sistem olmasından kaynaklı 32 seçtim.

| 1TB SSD.

| PSU 650W.

ViewSonic XG2405 VS17984 24" 1 MS 144 Hz HDMI+ - PttAVM.com utm_source=akakce.com&utm_medium = fiyat-kiyaslama&utm_campaign = akakce&v=1.27.8

ekipmanlar ve monitör çıkartılırsa ortalama 28-29 bin lira kalıyor. Kalan bütçeyle berbat bir sistem toplamışsınız. Öneri yapabiliriz isterseniz.

Ekipmanlar ve monitör çıkartılırsa ortalama 28-29 bin lira kalıyor. Kalan bütçeyle berbat bir sistem toplamışsınız. Öneri yapabiliriz isterseniz.

Hocam önerir misin AMD sistem olursa iyi olur.
Peki bir de neden berbat onu merak ettim açıkçası.

Ekipmanlar ve monitör çıkartılırsa ortalama 28-29 bin lira kalıyor. Kalan bütçeyle berbat bir sistem toplamışsınız. Öneri yapabiliriz isterseniz.

24K oluyor bütçe bu arada hocam 29 nasıl buldunuz.

Hocam önerir misin AMD sistem olursa iyi olur.
Peki bir de neden berbat onu merak ettim açıkçası.

24K oluyor bütçe bu arada hocam 29 nasıl buldunuz.
Pardon hocam bazı parçaları görmemişim. 24 bin lira için şu sistem var;

berbat dememin sebebi bazı parçaları görmediğimdem 28 bin lira olarak hesapladım. O yüzden berbat dedim. 24 bin lira bu sistem için yine fazla. 2-3 hafta önce 17 bin liraya satıldı benzer sistemler. Üstteki sistemi öneririm. SSD ve RAM yükseltmesi yapabilirsiniz isteğe bağlı. 4060 Ti teknoloji açısından çok iyi bir ekran kartı. Bence 6700 XT FSR 2.0 ile yanına yaklaşamaz. 3.0 ile biraz yaklaşır ama 4060 Ti hala çok daha iyi bir ekran kartı.

Berbat dememin sebebi bazı parçaları görmediğimdem 28 bin lira olarak hesapladım. O yüzden berbat dedim. 24 bin lira bu sistem için yine fazla. 2-3 hafta önce 17 bin liraya satıldı benzer sistemler. Üstteki sistemi öneririm.

Hocam AMD bir sistem bulabilir misiniz acaba NVIDIA'ya ısınamıyorum.

Hocam AMD bir sistem bulabilir misiniz acaba NVIDIA'ya ısınamıyorum.
Hocam AMD sistem olarak 6800 ekran kartı vardı. Ama stoğu 2 aydır gelmiyor nedense. Onun dışında 6700 XT 6750 XT kartları var. Ama 4060 Ti saf güçte ve teknolojide saydığım ekran kartlarına göre çok daha önde. AMD sistem isterseniz atarım. Ama önermem. Birde ısınamama nedeniz nedir?

Berbat dememin sebebi bazı parçaları görmediğimdem 28 bin lira olarak hesapladım. O yüzden berbat dedim. 24 bin lira bu sistem için yine fazla. 2-3 hafta önce 17 bin liraya satıldı benzer sistemler. Üstteki sistemi öneririm. SSD ve RAM yükseltmesi yapabilirsiniz isteğe bağlı. 4060 Ti teknoloji açısından çok iyi bir ekran kartı. Bence 6700 XT FSR 2.0 ile yanına yaklaşamaz. 3.0 ile biraz yaklaşır ama 4060 Ti hala çok daha iyi bir ekran kartı.

Hocam AMD sistem olarak 6800 ekran kartı vardı. Ama stoku 2 aydır gelmiyor nedense. Onun dışında 6700 XT 6750 XT kartları var. Ama 4060 Ti saf güçte ve teknolojide saydığım ekran kartlarına göre çok daha önde. AMD sistem isterseniz atarım. Ama önermem.

Hocam benim ne upgrade ne de yeni PC almam mümkün bundan sonra ona göre sizce yani 7 yıl falan gitmesi lazım hangisini tercih etmeliyim.

Hocam benim ne upgrade ne de yeni PC almam mümkün bundan sonra ona göre sizce yani 7 yıl falan gitmesi lazım hangisini tercih etmeliyim.
Hocam artık oyun yapımcıları ölü optimizasyon yapıyor. Sonra DLSS 3 ve frame generation koyup geçiyor. Ama AMD tarafında FSR 2.0 var sadece. Ve bu yeni oyunlar için aşırı yetersiz. 4060 Ti öneririm o yüzden. Ama 2-3 yıl içinde ayar kısmaya başlarsınız iki ekran kartı içinde.

Hocam artık oyun yapımcıları ölü optimizasyon yapıyor. Sonra DLSS 3 ve frame generation koyup geçiyor. Ama AMD tarafında FSR 2.0 var sadece. Ve bu yeni oyunlar için aşırı yetersiz. 4060 Ti öneririm o yüzden. Ama 2-3 yıl içinde ayar kısmaya başlarsınız iki ekran kartı içinde.

Hocam ben her zaman yeni nesil oyun oynamıyorum Minecraft modlu Valorant hikayeli oyunları çok oynamam.

FSR 3 desteği geliyor hocam.

Hocam ben her zaman yeni nesil oyun oynamıyorum Minecraft modlu Valorant hikayeli oyunları çok oynamam.

Tabii ki oynayacağım ama ağırlıklı oynayacağım oyunlar zorlayan oyunlar değil ona göre bir yıl biçebilir misiniz yayında yapmayı düşünüyorum.

| 1TB SSD.

| PSU 650W.

Saygılar fazla söze gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı