35000 TL'ye laptop önerisi

Bütçe
35000

Snake520

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Matematik Öğretmeni
Arkadaşlar 22.08.2025 tarihinde bu laptop için sipariş verdim ancak Trendyol Express adlı rezil kargo bugün kargonuz kayıp deyip iade işlemini başlattı. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz laptop var mı?

Arkadaşlar 22.08.2025 tarihinde bu laptop için sipariş verdim ancak Trendyol Express adlı rezil kargo bugün kargonuz kayıp deyip iade işlemini başlattı. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz laptop var mı?

Aslında şu an en F/P laptop aldığınız fakat mağduriyet yaşamışsınız maalesef. Şuna bir bakın derim; https://www.hepsiburada.com/asus-tu...144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC000084GLLW

Hatta son attığımı boş verin, bunu alıp geçin direkt hocam. Zamanında tüm forum almıştı bu laptoptan, güzel zamanlardı. Kendisi kronik problemsiz en sağlam laptoplardandır o anlamda. Şüphe etmeden alın geçin derim.

Hatta son attığımı boş verin, bunu alıp geçin direkt hocam. Zamanında tüm forum almıştı bu laptoptan, güzel zamanlardı. Kendisi kronik problemsiz en sağlam laptoplardandır o anlamda. Şüphe etmeden alın geçin derim.

Bu cihazda fiyatini haketmiyor. 32K dan fazlasi verilmez. Sahsen iade tamamlaninca tekrar Acer Nitro 16 alirdim ben. Cok daha ustun bu cihazlara gore.

Öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar çok fazla oyun oynamayacağım ancak RDR 2 tarzı oyunları açabilen bir laptop arıyorum ASUS tarafında RTX 3050 modeller var sizce alınır mı?

Bu cihazda fiyatini hak etmiyor. 32K'den fazlasi verilmez. Sahsen iade tamamlaninca tekrar Acer Nitro 16 alirdim ben. Cok daha ustun bu cihazlara gore.

Haklısınız hocam, kesinlikle bu fiyat bandında en F/P laptop arkadaşın iade aldığı Acer. Fakat ASUS fiyatı bir tık fazla olsa da şüphe edilecek bir laptop değil.

Öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar çok fazla oyun oynamayacağım ancak RDR 2 tarzı oyunları açabilen bir laptop arıyorum ASUS tarafında RTX 3050 modeller var sizce alınır mı?

Alınmaz, böyle bir bütçe varken 3050 modeller 2022'de kaldı artık hocam. Hiçbir oyunu high üstü oynamazsınıs, o da maksimum high yani. Düşük performanslı artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı