35000 TL'ye NVIDIA ekran kartlı ve Intel işlemcili sistem önerisi

Mert Kaçmaz

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 35000 civarı bir bütçeyle NVIDIA ekran kartı ve Intel işlemcili bir sistem arıyorum. Valorant, CS2, ETS, gibi oyunları oynuyorum. Sistem önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel'in özel bir sebebi mi var? Aynı fiyattaki AMD işlemciler L3 önbellek avantajı sayesinde Valorant vb. oyunlarda daha yüksek FPS veriyor.

Arkadaşlar merhaba. 35000 civarı bir bütçeyle NVIDIA ekran kartı ve Intel işlemcili bir sistem arıyorum. Valorant, CS2, ETS, gibi oyunları oynuyorum. Sistem önerebilir misiniz?

AMD yönel tek tek daha iyi toplarsın. Örnek hazır attım inceleyebilirsin. @Mert Kaçmaz

Hiç AMD kullanmadım ve işlemci olarak Intel daha iyi geliyor ama büyük bir performans artışı olursa AMD de olur.

AMD sistem öneriniz var mı?

Neden Nvida ve Intel? Şahsen oyun içinse Intel işlemcilerden uzak durulması taraftarıyım, oyun dışındada uzak durulması taraftarıyım ama. Intel chipset Anakart lar daha zayıf oluyor genelde, mesela B760 bi B650 etmez. Ekran kartına gelirsek bu gibi bütçelerde render vb. İşler yapılamadığı sürece Nvida kartı almak oldukça saçmadır, aynı veya yakın fiyatlarda oldukça farklı performanslara sahip çok daha iyi AMD kartları alınabilir

Hiç AMD kullanmadım ve işlemci olarak Intel daha iyi geliyor ama büyük bir performans artışı olursa AMD de olur.

AMD sistem öneriniz var mı?

36k-36.5k filan bütçe çıkmazsa işlemciyi 7500F yapın.

Ekran kartı konusunda Nvidia daha iyi onu herkes biliyor da en azından 8gb VRAM denen saçmalığı almayın öteki türlü intel gpu bile alabilirsiniz ama Nvidia alabilirseniz daha iyi bende AMD kullanıyorum bu arada. Işlemci zaten intel alınmaması gerekiyor onu yazmışlar.

Hocam benim tek istediğim oyunlarda yüksek FPS. bilgisayardan çok fazla anlamam hangisi daha uygunsa o da olur ayrıca, render vb. iş de yapmıyorum eğer daha yüksek FPS vercekse o da olur ama nedense NVIDIA daha iyiymiş gibi bir algı var içimde.

Ekran kartı olarak bu seçenek daha iyi olacaktır:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…