35000 TL'ye NVIDIA ekran kartlı ve Intel işlemcili sistem önerisi

Maksimum 36000 37000 olur.

Pollux 7A - RTX5060Ti - Game Garaj 5060 Ti istersen bu var özelleştirme kısmından 16 GB VRAM olanı yaparsan 36k tutuyor AMD işlemci de var hazır olarak. + kasa XPG olsun.

Ben Intel işlemci isterim ekran kartı yüksek olsun dersen bu var.

Hazır olarak bunlar var toplama bilgim az.

Teşekkürler.

Işlemciye soğutucu olmadan 37.300tlye yapabildim.

isterseniz 300tl uyguna asus b650m-r modeli var 650m-k ile farkına bakmadım.

7500f soğutuculu olanlar satılıyor da amd wraith ona yeter mi bilemiyorum.

isterseniz 5060ti 16gb yukarıdaki amd 7800xtden daha uyguna geliyor bununla uygun olan asus anakartı eklerseniz 900tl gibi bir düşüş var o bütceye de 600 tl daha ekleyip soğutucu alınıyor.

toplam doğruysa 37.856,72tl olması gerekiyor. Buna bir ssd eklemeyi unuttum onu da atınca 39a gelir. Bütceden kısmak için anca 3313 tlden ucuza kasa bakarsınız ya da ekran kartını 7700xt bakabilirsiniz. İşlemci, sogutucu anakart, ram bunlar iyi gibi. 2x8 ram baktım cünkü bütceniz kısıtlı oyüzden yoksa 2x16 da cok pahalı degildi.

Hazır sistem cok mantıklı geldi bunlara kıyasla ama siz bilirsiniz tabi.

bunları bulabildim, bunlarda soğutucu yok ssd var ona göre alıp takarsınız ayrıca ucuz olandaki anakartı asus prime ile değiştirirseniz ayrıca 170tlye 2x8 ram var onu seçerseniz alınabilir gibi duruyor.

Son düzenleme:
Dostum, bu forum gerçekten AMD fanboylarıyla dolu. Intel işlemciye kötü demek için bilgisiz olmak gerekiyor. Intel'i geçtim, Nvidia gibi bir markaya bile "saçmalık" demek... Sayenizde kahkaha attım, teşekkür ederim. Bu yazıya cevap vermemin sebebi, bazı kişilerin birkaç FPS daha fazla alacak diye hem AMD ekran kartı hem de AMD işlemci önermesi. Ancak bu tercihler, beraberinde AMD'nin diğer sorunlarıyla uğraşmayı da getiriyor. Ben de geçmişte AMD kullandım, sonrasında Intel'e geçtim ve benim için daha iyi oldu. Özellikle "Intel'de ısınma sorunu var" şeklinde yapılan yorumların ise gerçekle pek ilgisi yok.

AMD ekran kartlarında RX 500 serisinden sonra Wattman sorunları bitti. 3 yıldır 6600 XT kullanıyorum, gelen çoğu sürücüyü güncellerim. Bir kere bile sürücü kaynaklı sorun yaşamadım.

Intel kullanıyorum fakat şuan sistem alıyor olsam AMD işlemci alırım. Intel 10nm inadını devam ettirip AMD işlemcinin 200W değerinde verdiği performansı 350-400W'da verdiği sürece AMD önermeye devam edeceğim. Intel babamın oğlu değil. Bu durumda ben bilinçli tüketici siz Intel fanboyu oluyorsunuz sanırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…