35000 TL'ye sistem toplama

Bütçe
35.000 TL

Furkanefef

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum bana birkaç yıl boyunca sorun çıkarmayacak, oyun oynayacağım ve yazılımla uğraşacağım. 4070 S'li sistem toplamaya kalktım o da bütçemi çok aşıyor. Sizce DDR5'e geçmeli miyim yoksa DDR4'te kalsam yeterli mi? Fikir sahibi olmak istiyorum. Bütçem 35000 TL, bu bütçeye alabileceğim en iyi sistemler nelerdir?

35K verip de DDR4'te kalmazdım şahsen, siz de kalmayın. Bütçeniz çıkarsa bu var:
Saf güç benim için ön planda diyorsanız:

Sunrise-4070 düşündüm ama özelleştirme yapınca fiyat 42 43 binlere kadar çıkıyor AMD de almak istemiyorum Nvidia bı tık daha önde gibi hissediyorum özellikle teknoloji konusunda

Sunrise-4070 düşündüm ama özelleştirme yapınca fiyat 42 43 binlere kadar çıkıyor.
RAM'leri 2x16, SSD'yi 1TB yapınca 40K oluyor, bütçe o kadar da çıkmıyorsa zamanla yükseltirsiniz. Stok halinin bile en az 2-3 yıl gideri var zaten.

Bütçeyi zorlayıp

Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj buna ne dersiniz
SSD ile PSU çöp, ki onları da adamakıllı modeller ile değiştirince 44K oluyor. Belirttiğim özelleştirmelere ek olarak anakartı B650M-R seçip Sunrise almak daha mantıklı.

İlla 4070 Super isterseniz bu alınabilir, ki aman aman bi' fark yok düz 4070 ile Super arasında.

Dediklerinizi dikkate alacağım gece gece ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…