Kasaya 30k monitöre 5K bütçem var kullanım amacım oyun için almayı düşünüyorum özellikle yeni nesil oyunlar için rekabetçi oyunları pek oynamadığım için eğer önerileriniz varsa şunu çıkar şunu al diye seve seve yaparım çünkü dediğim gibi anlamıyorum bu işlerden.
AMD Ryzen 7 7700X 4.5 GHz AM5 40 MB Cache 105 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Dell ComfortView Plus ile sürekli aktif ve yerleştirilmiş TUV düşük mavi ışık donanımı sayesinde zararlı mavi ışıklardan uzak durarak bütün gün oyun deneyimi
Kasaya 30k monitöre 5K bütçem var kullanım amacım oyun için almayı düşünüyorum özellikle yeni nesil oyunlar için rekabetçi oyunları pek oynamadığım için eğer önerileriniz varsa şunu çıkar şunu al diye seve seve yaparım çünkü dediğim gibi anlamıyorum bu işlerden.
5K bütçede doğru düzgün 2K monitör yok.
1080P de kullanacaksanız bu kadar para harcamaya gerek yok.
Bütçe 2.2K artarsa bu monitor ile 7900 XT toplanabilir.