Kurtulus Akıncı Decapat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 45 18 Kasım 2020 #21 astegon dedi: Casper Via S48'mi? Çöp bir cihaz... Mediatek'in en giriş seviyesi işlemci. Genişletmek için tıkla... fiyatına göre değerlendirnce performansını beğendiğim bi cihaz. deneyimlediniz mi siz ürünü ?
astegon dedi: Casper Via S48'mi? Çöp bir cihaz... Mediatek'in en giriş seviyesi işlemci. Genişletmek için tıkla... fiyatına göre değerlendirnce performansını beğendiğim bi cihaz. deneyimlediniz mi siz ürünü ?
K KoltuktakiElektarlar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.478 Makaleler 2 18 Kasım 2020 #22 Kurtulus Akıncı dedi: fiyatına göre değerlendirnce performansını beğendiğim bi cihaz. deneyimlediniz mi siz ürünü ? Genişletmek için tıkla... Hocam ben tableti satmaktan vazgeçtim gerçekten ne alaka
Kurtulus Akıncı dedi: fiyatına göre değerlendirnce performansını beğendiğim bi cihaz. deneyimlediniz mi siz ürünü ? Genişletmek için tıkla... Hocam ben tableti satmaktan vazgeçtim gerçekten ne alaka