3500TL ekran kartı önerisi

Sistem güzel ancak SSD olarak 970 Evo mu gerekiyor illa ki? Oldukça iyidir ancak Samsung 860 Evo SATA'ya düşürerek buradan bir 300-400 TL civarı para elde edebilirsiniz. Bu parayı da daha iyi bir ekran kartına yatırabilirsiniz. Şu an 3500 TL'ye arkadaşın attığı gibi İtopya'da indirimli Ventus kartı var ancak alamıyorum şimdi diyorsunuz. Genelde ekran kartı gibi parçalar pahalı olduğu için indirimde alınır veya bazı siteler uyguna koyabiliyor bu gibi fırsatlar kollanır. Şu anda alamazsanız ilerisi için indirim bekleyin derim.

GPU aynı oldukça ve soğutmaları da orta kalite oldukça 1-5 FPS arası fark eder, bu konuda endişeniz olmasın. Ama soğutma önemli.

Yani demem odur ki şu an alamazsanız bekleyin daha sonraki indirimleri. Çünkü 3500 TL'ye güzel ekran kartları alınabilir indirimle.

Veya SSD'den kısarak -tabi yine Samsung olması şartıyla- 3800-4000 TL gibi bir bütçe çıkarabilirsiniz ekran kartı için.

970 Evo'da 3500 okuma 3300 yazma -tam tersi de olabilir- varken 860'da 550'ye 530 o yüzden 970 tercih ediyorum. Bütçe aslında 3513TL tam olarak.

Galax markasından bence uzak durmalısın. MSI ürünlerinin soğutması çok iyi ve uzun ömürlüdür.
MSI'yı pahalı buluyorsan Gigabyte markasına bakabilirsin. Arkadaşımda Gigabyte 2060S Windforce var ve gayet memnun benim de inceleme imkanım oldu kartı bir problem göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…