Merhabalar. Bilenler bilir, Flight Simulator X PMDG eklentisi oldukça kuvvetli bir işlemci ve ekran kartı gerektiriyor. 3500TL bütçe ile şu şekilde bir bilgisayar topladım.
i5-7500
GTX 1050 Ti
GSkill 8GB 3000MHz
Gigabyte GA-Z170-HD3P
WD Blue 1TB 7200RPM
Samsung 120GB EVO 750
Frisby 500W Kasa
CD Sürücüsü
Bu bütçe ile önerebileceğiniz daha iyi bir sistem var mı? İşlemciyi ilk önce stok soğutucu ile kullanacağım, ilerleyen zamanlarda yeni bir soğutucu almayı planlıyorum. SSD'yi sadece Flight Simulator için kullanacağımdan okuma ve yazma hızını yüksek, kapasitesini düşük seçtim. Öneride bulunmadan önce unutmayın ki Simulator için bir sistem topluyorum, bu nedenle işlemci ön planda olmalı.
7500'e z170 anakart alımaz, cd sürücüsü gereksiz, Frisby kasadan ayrı bir eksi, işlemci gücü gerektiren oyuna 8gb ram yetersiz kalır, gtx 1050ti de çok düşük kalmış. Sonuç olarak olmamış ^.^
7500'e z170 anakart alımaz, cd sürücüsü gereksiz, Frisby kasadan ayrı bir eksi, işlemci gücü gerektiren oyuna 8gb ram yetersiz kalır, gtx 1050ti de çok düşük kalmış. Sonuç olarak olmamış ^.^
Çünkü Z170 anakartlar hem yüksek bütçe için hem de O.C yapilacak işlemciler için gerelidir. Eğer O.C yapmayacaksaniz Z170'e gerek yok. B250 işinizi görür.
Not : Uçaklara düşkünseniz World of Warplanes veya War Thunder öneririm.