3500TL İle i5-7400 ve RX 480 Sistem Toplama

sumbls5

Hectopat
Daha fazla  
Sistem böyle değiştirmem gereken bir şey yoksa birazdan sipariş vereceğim, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ayrıca kasayı Aerocool LS5200 veya Deep Cool Dukase düşünüyorum. Bu kasalar nasıl olur? Toplam 3508 TL yapıyor.

@Neko

H110M yerine B250 Anakart almalısın.

Hocam bu sistem benim önerdiğimden tamamen farklı :/

Monitör hariç 3000 TL bütçeniz var desek bir kaç parça daha iyi olabilir bence.

Monitörü Freesync alın.
Hard Diski Toshiba P300 serisi alın.
Anakartı B250 Yongalı yapın.
RAM'i soğutuculu 2400MHz yapın.

Anakartı B250 yapınca ve Ram'ı 2400 MHz alınca 3600'e dayanıyor fiyat. Buda beni zorlar. Kasa olarak ne seçmeliyim sence ?

Teşekkürler yardımcı oldunuz. Veriyorum siparişi o zaman. Bütçemi aşmaya karar verdim. Ankartı Gigabyte B250M D3H ve G.skill Ripjaws 8gb 2400 Mhz alacağım. Monitör aynı kalacak.

Yok hocam bütçemi daha fazla zorlayamam. Bu monitörün bana yeteceğini düşünüyorum.

Teşekkürler yardımcı oldunuz. Veriyorum siparişi o zaman. Bütçemi aşmaya karar verdim. Ankartı Gigabyte B250M D3H ve G.skill Ripjaws 8gb 2400 Mhz alacağım. Monitör aynı kalacak.

DDR3 değil mi o RAM'ler ?

@sumbls5 Benim attığım linklerden alırsanız 3000 TL'ye Freesync monitör için ekstra para ödemeniz gerekmez.

Böylece Freesync bir monitörünüz olur.

Tamam hocam. Sizin dediğinizi toplayıp FreeSync monitör alacağım. Yardımlarınız için teşekkürler. Ram'ler DDR4 bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…