3500TL İle i5-7500 ve GTX 1050 Sistem Toplama

BarisKivanc1

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle bir sistem toplayacağım, 2 yıl gibi uzun süreli bir bilgi birikimim var ve şöyle bir sistem toplamaya karar verdim.

Bu parçalar birbiri ile uyumlu mu? Toplasam inşa ederken sıkıntı çıkar mı?

O işlemcinin yanına o ekran kartı çok sönük kalmış. 500 liranı buruşturup atma SSD den vazgeç onun yerine sisteme RX 470 al yada bütçen varsa RX 480.

Sistem bence dengesiz olmuş oyun için topladığınızı düşünüyorum.

Bu sistem çok daha performanslı olur yani o sistemden alıcağınız performansın yaklaşık 2 katını verebilir diye düşünüyorum. Sistemi vatandan topladığınız için bende vatandan topladım inernette daha ucuza toplayıp 3500 Tl' ye getirebilirsiniz yine.

Ssd de almak istiyorum senin yaptığın sistemden hangisinden kısamlıyım

Ekran kartından kısabilirsin ama ciddi bi performans düşüşü olur oyun performansı bakımından bence şimdi bu sistemi al sonra alırsın ssd'yi.

İşlemcinizi i5 6500 yapın. Ekran kartını rx 470 yapın. Anakartı eğer takıntınız yoksa ve daha ucuzsa b150m pro vdh. Seçtiğiniz monitörde dijital çıkış yok diye hatırlıyorum. Aktif çevirici almak zorunda kalacaksanız ona vereceğiniz parayı daha iyi bir monitöre yatırabilirsiniz. Görünüş açısından Xigmatek'in Frontliner kasası var. Görünüş açısından daha iyi. Tabi Cooler Master malzeme kalitesinden ötürü daha iyidir.

Kriterlerim 1 tb hdd .kaby lake i5 . Min 8 GB ram benim için bir sistem toplarmısınız pençe ne yapacağımı öğrenmiş olurum -max 4000 tl- monitör dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…