3500TL İle Sistem Toplama

Daha fazla  
3000-3500TL arası sistem toplamak istiyorum. Çok bilmemekle birlikte bildiğim kadarıyla bir şeyler karaladım. Önerilerinizi bekliyorum hatta mümkünse performansta çok fark yaratmadan fiyatı düşürebilecek tavsiyelerinizi bekliyorum. Daha çok oyun amaçlı olarak kullanacağım ama aynı zamanda mühendislik öğrencisiyim, Autocad vb. programları da kullanacağım bir bilgisayar olacak.

sistem.png

Dostum kasa ve PSU'yu ayrı almanızı ve 80+Bronze sertifikalı almanızı öneririm. HDD olarak WD Blue 1 TB 7200RPM almanızı öneririm. RAM'i sonradan elinize para geçince 2X8'e yükseltirseniz iyi olacaktır. Ekran kartını MSI almak parasal olarak biraz zorlayabilir, Sapphire almanızı öneririm.

Dostum kasa ve PSU'yu ayrı almanızı ve 80+Bronze sertifikalı almanızı öneririm. HDD olarak WD Blue 1 TB 7200RPM almanızı öneririm. RAM'i sonradan elinize para geçince 2X8'e yükseltirseniz iyi olacaktır. Ekran kartını MSI almak parasal olarak biraz zorlayabilir, Sapphire almanızı öneririm.
Kasayı arkadaşımdan daha uygun fiyata alıcağım için değiştiremiyorum ama kasayı buraya yanlış koymuşum zalman r1 değil zalman z3 600w muş elindeki kasa.ilerde sisteme takviye yapmayı düşünüyorum ssd ve ram gibi.

Bu arada forumda genelde sinerjiden sistem toplamayı önermişler bende ordan en uygun fiyata göre topladım sapphire göremedim orda.başka nerden alabilirim uygun fiyata ve güvenilir?

Şu sistem ile hemen hemen özellikleri aynı. Benim attığım sistemin kasası 80+ ve görünüşü daha güzel. RX480 8 GB kalmamış. Bu yüzden 4 GB koydum. İstersen 8 GB yapabilirsin. Arkadaşların dediği gibi ilerde SSD + RAM takviyesi yaparsınız.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (110).png
    Ekran Görüntüsü (110).png
    62,1 KB · Görüntüleme: 188
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı