3500TL İle Sistem Toplama

smirker

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem başlıkta belirtildiği gibi 3000-3500TL arası bana mümkünse GTX 1060 ekran kartlı bir PC toplar mısınız? (Monitör dahil değil)

Son düzenleyen: Moderatör:
Rx580, Rx480'den iyi iken, Gtx 1060 rx580 ile kapışıyor. Hatta çoğu oyunda geçiyor. Bana göre şuan gtx 1060 mantıklı. Hemde ucuz.
Kanıtlar:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kanıt 2:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani bu videoları izlersen anlayabilirsin. Buyur Sistemin.

Attığım sistemi Teknobiyotik'den PC sihirbazından toplayabilirsin. İsimlerine bakarak toplarsın.
İ5 7500 yerine i5 7400 alabilirsin. arada 100 TL fark 1-2 FPS fark var. Mantıklı olan i5 7400 olur.
Ama tercih senin. :)

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    27,5 KB · Görüntüleme: 97
@Anonymous XR Anlamadın herhalde. Bazı oyunlarda o geçiyor. Bazı oyunlarda gtx 1060.
Hem Nvidia sürücülerini güncelledi. Gördüğün gibi Doom'da daha iyi performans veriyor.
Rx580 Rx480'i yenmiş iken. Gtx 1060 Rx580 ile birebir kapışmış. Hatta bazılarında Gtx 1060 geçmiş.
Onu bırakalım Gtx 1060 ucuz. Rx580 gereksiz bir kart. Gtx 1060 almasan bile rx480 alınır. Gtx 1060 OC yapsan Rx580'i geride bırakır. Hemde daha ucuz. ★ Galax GeForce GTX1060 6GB 192Bit GDDR5 Black EX O.C Ekran Kartı (60NRH7DVM6EC)

Hem Nvidia şuan kampanyada Sağlam oyun hediyesi var. Ghost Recon Wildlands veya For Honor alabilir. Kısacası Mantıklı olan *Gtx 1060*
Ama düşüncelerine saygım var.

@Berat27 hocam konuyu biraz dağıttık[emoji4]. İnternetimde sıkıntı olduğu için attığın videoyu izleyemedim,hata bende izelmeden yorum yapmamalıydım ama Nvidia'nın güncelleme yaptığından haberim yoktu. Ondan dolayı RX almasını önermiştim. Öyleyse gtx 1060 da alınabilir fakat arada çok büyütülecek bir fark yok. Fiyata göre seçim yapmalı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı