3500TL İle Sistem Toplama

Adam yazmış 3500 sen diyorsun 4000. Herkesin bir bütçesi var ve buna sadık kalması gerekli. Konuyu açanın niye açtığını iyi anlamanız lazım.

Adam yazmış 3500 sen diyorsun 4000. Herkesin bir bütçesi var ve buna sadık kalması gerekli. Konuyu açanın niye açtığını iyi anlamanız lazım.
Yazdığımı dikkatli okursanız, ne demek istediğimi anlarsınız.

O sisteme 380 TL kasa fazla. Artan parayı işlemciye yatır. 2TB aşırı gereksiz.

O sisteme 380 TL kasa fazla. Artan parayı işlemciye yatır. 2TB aşırı gereksiz.
2TB aşırı gereksizmi? Güldürme beni. 2014 senesinde değiliz, oyunlar en az 50GB gibi yüksek rakamları buluyor ve sanıyıorum ki oyun için toplanacak bir sistem. Yani 2TB tabiri caizse farz oluyor. Ve kasa kısmına gelince, 'hem şık dursun, hem de performans versin diyorsanız'yazdım.

Hem şık dursun, hem de performans versin diyorsanız, bütçeyi 500TL civarı arttırıp şu sistemi almanızı tavsiye ederim: Eki Görüntüle 230144

Sen ciddimisin? G4560'a GTX 1060 koymak nedir. Hemde 3GB olan modeli. Sistem dengeli olmalıdır.

Ben bu sistemi öneririm kalan paraylada 1080p bir monitör alırsınız.

Sinerji DCA580 (MSI) Ryzen 1400 8GB 1TB RX580

Sistemin oyun testleri:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Sen ciddimisin? G4560'a GTX 1060 koymak nedir. Hemde 3GB olan modeli. Sistem dengeli olmalıdır.
G4560 fiyatına göre gayet performans veren bir işlemci, ve gtx1060 ekran kartını tam performans besleyebilen bir işlemci. Sistem gayet dengeli ve f/p üzerine kurulmuş bir sistem. Araştırmadan yorum yapmayınız.

Nasıl GTX 1060'ı tam besleyebilsin. G4560 RX 470'e bile darboğaz yapıyor. GTX 1060 ise RX 480 ile yarışan bir kart. Sistem çok dengesiz ve saçma dizilebilecek en kötü sistem bu olsa gerek. Tamam G4560 ucuz ve performanslı bir işlemci ama İ5 veya R5 serisi dururken heleki bu bütçede G4560 almak saçmalık olur.

G4560, genel olarak GTX1060 ekran kartını tam besleyebiliyor. Bunu kafamdan söylemiyorum benchmarklara dayalı olarak söylüyorum. Ve sizin önerdiğiniz sistem güzel, fakat 3100TL etikete sahip bir kasa için 8GB 2400Mhz bir ram yetersiz. 1TB HDD, günümüz oyunları için kesinlikle saçmalık diyebilirim. Son olarak 3GB olan modeli ile 6GB olan modeli arasında ortalama 3 fps fark var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…